|miercuri, ianuarie 20, 2021
  • Follow Us!

Pe un liberal vâlcean l-a prins nevasta cu amanta (de vină fiind Băsescu, evident) 

Pe un liberal vâlcean l-a prins nevasta cu amanta (de vină fiind Băsescu, evident)

De bucurie că au crescut în sondaje, liberalii vâlceni au început să trăiască viaţa periculos. Deunăzi, consilierul judeţean de dreapta Victor Popescu l-a pocnit chiar la sediu pe aliatul de centru Nicu Gheorghe. Ca să fie reprezentate toate curentele, i-a dat cu stânga. Cool…

Azi noapte, doctorul F., consilier şi el, a fost prins de nevastă cu amanta, care nu a înţeles ce e cu Partidul Naţional Libertin, bla, bla…Iată cum grăieşte un sms primit în zori pe telefonul redacţional:

“Circ la Hotel M. din Rm. Vl. Doctorul F. a fost prins într-o cameră de hotel de soţia sa cu amanta. Camera a fost devastată. Amanta se numeşte C.L., din Drăgăşani, fostă soţie de procuror şi cu funcţie la partid. Doctorul a fost scos pe scara de incendiu de şefa hotelului, care e şi ea româncă liberală. Bărbatul are capul spart şi şi-a mai pierdut şi căciula pe scări, conform zicalei că unde nu-i cap, vai de căciulă. Vom reveni cu amănunte.”

Ceea ce a neglijat să precizeze corespondentul nostru, prezent la fața locului, este că nevasta a fost informată de serviciile secrete controlate de Băsescu.

Corect ?

Leave a Response