Romulus Bulacu monitorizeză mereu derularea lucrărilor la pârtia de schi de la Voineasa

miercuri, 19 octombrie 2011

• În calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea,

Romulus Bulacu monitorizeză mereu derularea lucrărilor la pârtia de schi de la Voineasa

Este cunoscut de către toată lumea interesul pe care îl manifestă Romulus Bulacu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, în atragerea de fonduri de la Guvern pentru diverse proiecte şi investiţii din judeţul Vâlcea. Aproape săptămânal, Romulus Bulacu face deplasări la Bucureşti pentru a se întâlni cu reprezentanţii ministerelor în vederea deblocării fondurilor pentru cofinanţarea unor obiective de interes judeţean. Intervenţiile sale sunt susţinute de numărul foarte mare de proiecte depuse de primarii vâlceni, indiferent de coloratura politică a acestora.
„Prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, derulat prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, se prevede reabilitarea şi asfaltarea a peste 270 de km de drumuri judeţene şi comunale din judeţele Vâlcea şi Sibiu.

Prin realizarea acestor investiţii, se va putea realiza interconectarea drumurilor de interes local la infrastructua rutieră ce urmează să se construiască în judeţ. La organizarea licitaţiilor, vom lua în considerare doar acele oferte care au inclus un bun raport calitate-preţ şi care oferă o perioadă mai mare de garanţie. Licitaţiile pentru executarea lucrărilor sunt în plină desfăşurare. Vreau să vă mai spun că am decis ca, împreună cu reprezentanţii administraţiei judeţene şi cei ai primăriilor, să avem în atenţie proiectele pentru comunităţile care au cea mai mare nevoie de infrastructură rutieră. Am verificat şi lucrările ce se află în derulare pe drumurile judeţene finanţate din creditele contractate de Consiliul Judeţean Vâcea, am fost la lucrările ce se desfăşoară la podurile din Măldăreşti şi pe drumul judeţean de la Berislăveşti ce face legătura cu judeţul Argeş. De asemenea, monitorizez mereu derularea lucrărilor la pârtia de schi de la Voineasa. Mă pot declara mulţumit de investiţiile ce se derulează în judeţul Vâlcea, atât în infrastructura de turism cât şi în cea rutieră", ne-a declarat Romulus Bulacu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

(O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe