|vineri, mai 27, 2022
  • Follow Us!

În luna septembrie a.c., Fiscul vâlcean a constat evaziune de 4,5 milioane lei 

În luna septembrie a.c., Fiscul vâlcean a constat evaziune de 4,5 milioane lei

• 3 cazuri au fost înaintate instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate

În luna septembrie a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a încheiat 200 de acte de control, stabilind venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 4,5 mil.lei.

În 8 cazuri în care au existat indicii de sustragere de la plata debitelor prin înstrăinarea bunurilor, au fost dispuse măsuri asigurătorii în valoare totală de 2 mil.lei.

Pentru prejudicii create bugetului general consolidat al statului, în sumă totală de 2 mil.lei, DGFP Vâlcea a înaintat 3 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în cursul lunii septembrie a.c., inspectorii fiscali au soluţionat 20 de cereri pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare de un 1,2 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma de 0,1 mil.lei.

Leave a Response