Sparle si soparle

miercuri, 11 mai 2011

Sparle si soparle

• Primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, rămâne „omul contrastelor şi al contradicţiilor". În urmă cu şase luni, primarul a pus în fruntea Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Râmnicului o (ne)profesionistă: pe Georgeta Pripas. Aşa cum era de aşteptat, noua şefă de la Direcţia Economică nu l-a mulţumit pe edilul Râmnicului, astfel că acesta a făcut o nouă mutare, numindu-l zilele trecute pe Ion Lepădat „în fruntea bucatelor", iar pe Georgeta Pripas a retrogradat-o la o funcţie inferioară.

• Deputatul Samoil Vâlcu este hotărât să demaşte unele nereguli de la Primăria Băile Govora. Parlamentarul PDL a vorbit, cu subiect şi predicat, la ultima conferinţă de presă despre „cârdăşia liberală". Concret, proiectul privitor la reabilitarea unor obiective turistice din staţiunea Băile Govora (valoare: 4 milioane de euro) a fost câştigat de firma omului de afaceri liberal Dan Niţu. „Întâmplător" primarul Mihai Mateescu este tot liberal. Samoil Vâlcu se gândeşte foarte serios să-l intepeleze pe primul ministru Boc în legătură cu această afacere, dar şi pe ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea. Îi mai sugerăm noi o instituţie unde poate să depună o sesizare în acest sens: DNA... că tot se bate primarul Mateescu cu pumnii în piept că el este emblema cinstei în judeţul Vâlcea şi aşa ar avea ocazia să demonstreze că este un om corect.

• Liderul de sindicat de la OLTCHIM, Mihai Diculoiu, se gândeşte din ce în ce mai serios să-şi dea demisia din această funcţie. Diculoiu nu mai ştie ce să le spună la salariaţii combinatului chimic vâlcean, care s-au săturat de „gogoşile" actualei conduceri de la OLTCHIM.

• Societatea Nurvil din Râmnicu Vâlcea a intrat puternic în afaceri cu societăţile comerciale cu capital de stat. Băieţii cuminţi de la Nurvil s-au abonat la a câştiga licitaţii (comercializare autovehicule de toate felurile şi anvelope auto - în special) organizate de: Hidroelectrica Slatina, Hidroelectrica Râmnicu Vâlcea, Hidroelectrica Curtea de Argeş, ROMSILVA, Complexul Energetic Turceni, Hidroserv Slatina şi, mai nou, SC ETA SA (anvelope auto, valoare fără TVA 129.198 lei noi). Miliarde şi miliarde de lei de la societăţile statului român le intră în conturile asociaţilor de la Nurvil. Dacă acele afaceri sunt „pe bune", bravo lor, băieţi deştepţi!

• Candidatul PSD la Primăria Râmnicului, Gigi Matei, a avut în ultima perioadă mai multe întâlniri „de taină" cu apropiaţi ai deputatului Cristian Buican şi, în cele din urmă, chiar cu deputatul PNL, la restaurantul OK din centrul oraşului. Noi ştim ce au discutat stimabilii, mai rămâne să afle şi senatorul Emilian Frâncu... candidatul PNL la Primăria Râmnicului. Încurcate sunt căile politicii vâlcene!

• Nu înţelegem de ce pe traseul autobuzului SC ETA SA: Hermes-Feţeni a fost introdusă şi strada Goranu. Cei care au gândit această „mutare" nu au habar de realitatea din zonă: cei mai mulţi dintre locatarii de pe strada respectivă au maşini, aşa că nici unul nu foloseşte serviciile firmei de transport local. Hârbul care trece (că aşa au vrut marii „specialişti" de la ETA) regulat pe strada respectivă, zi de zi, face foarte mult zgomot şi praf. Nu are nici o utilitate prezenţa acestuia pe strada Goranu! Domnule director Borza, întrebaţi-vă şoferii câţi pasageri se urcă în autobuz pe strada respectivă. Vă spunem noi: nici unul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe