|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Deputatul Vîlcu, prezent la inaugurarea Ştrandului Ostroveni 

Deputatul Vîlcu, prezent la inaugurarea Ştrandului Ostroveni

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a fost prezent, la sfârşitul săptămânii, la deschiderea sezonului estival în municipiu. Administraţia oraşului a decis ca în acest an Ştrandul Ostroveni sa fie deschis publicului pe 27 mai.

„Vâlcenii, dar şi cei din judeţele învecinate au acum posibilitatea de răcorire şi relaxare într-un spaţiu igenizat, civilizat şi la preţuri accesibile. Este bine că s-au păstrat preţurile de anul trecut şi că municipalitatea s-a gândit să stabilească şi un traseu pentru mijloacele de transport în comun, care să ofere posibilitatea de a ajunge cu uşurinţă la Baza de agrement din Ostroveni. Mă bucur că primarul Romeo Rădulescu continuă să acorde atenţie modernizării Ştrandului Ostroveni, la fel cum s-a întâmplat şi în timpul primarului Mircia Gutău.

Cred că după finalizarea lucrărilor ce se vor derula de la anul, Râmnicul va avea cu siguranţă şi mai mulţi turişti.Proiectul amplu de modernizare ce include construcţia unui bazin acoperit, saună, restaurante vor face din Baza de agrement din Ostroveni un spaţiu atractiv destinat relaxării şi petrecerii timpului liber”, a declarat parlamentarul PDL.

Leave a Response