Cosmin Lovin a demarat campaniile TSD la Vâlcea

miercuri, 13 aprilie 2011

Cosmin Lovin a demarat campaniile TSD la Vâlcea

În perioada aprilie-mai, reprezentanţii TSD Vâlcea intenţionează să le ofere copiilor din sudul judeţului rechizite şcolare. Primele localităţi pe care le vor vizita vor fi Stăneşti, Valea Mare şi Măciuca.Săptămâna trecută vicepreşedintele TSD Vâlcea, Cosmin Lovin, a asistat la meciul de fotbal dintre AS Victoria Ştefăneşti şi Zorile Scundu.

Prezenţa tânărului om de afaceri la această partidă nu a fost întâmplătoare. Înaintea meciului el a oferit formaţiei gazdă un set complet de echipament. Pentru acest gest frumos, consilierul local Tudor Vlada, delegatul AS Victoria Ştefăneşti, care este şi liderul TSD din această comună, a ţinut să le mulţumească colegilor săi. „Am convingerea că această acţiune marchează începutul unei colaborări foarte bună între organizaţia de la Ştefăneşti şi cea de la judeţ. Pentru tinerii din comuna noastră, contează foarte mult ajutorul primit », a declarat Tudor Vlada. Lovin a anunţat că astfel de acţiuni vor fi susţinute periodic de acum înainte. În perioada aprilie-mai, reprezentanţii TSD doresc să le ofere copiilor din mai multe localităţi rechizite şcolare. „Dorim să demarăm această acţiune la Stăneşti şi Măciuca, apoi în alte localităţi din sudul judeţului.

Rămâne să luăm legătura cu primarii şi liderii din zonele respective, pentru a stabili calendarul acestor acţiuni", a anunţat Cosmin Lovin. Reamintim că anul trecut mai multe şcoli din Colegiul Bălceşti au primit sprijin la începerea anului şcolar de la Cosmin Lovin care a donat rechizite şcolare şi ghiozdane câtorva sute de elevi din şcolile generale din partea societăţii comerciale pe care o administrează. Tânărul politician a ajutat de-a lungul timpului şi mulţi sportivi el fiind un fost campion naţional de judo şi cel mai cunoscut practicant de sporturi extreme din Vâlcea. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe