PCR nu poate să fie reînfiinţat

miercuri, 2 februarie 2011

Pe judecători îi sperie umbra comunismului...

PCR nu poate să fie reînfiinţat

Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi definitiv şi irevocabil că Partidul Alianţa Socialistă nu îşi poate schimba numele în Partidul Comunist Român. Congresul în care acest lucru s-a întâmplat a fost declarat ilegal. Partidul condus de Constantin Rotaru se va numi în continuare Partidul Alianţa Socialistă cu semnul electoral soarele. În ce-i priveşte pe comuniştii români, aceştia sunt reprezentaţi de Petre Ignatecu care conduce Grupul de iniţiativa pentru constituirea PCR cu semnul electoral secera şi ciocanul.

Referitor la alianţa dintre PNL şi PSD, Constantin Rotaru, preşedintele PAS, afirmă că, din punctul său de vedere este una normală, deoarece ambele formaţiuni politice au doctrine comune. „Chiar dacă unele sunt în opoziţie şi altele la putere, ele colaborează foarte bine de obicei. Este normal ca PSD să colaborez cu PNL, pentru că au doctrine asemănătoare. Diferenţele sunt foarte mici. Începem cu PSD spre dreapta, PC-ul şi PNL la centru, apoi PDL, care este un partid de dreapta. Cu toate că măsurile declarate în fiecare zi de premierul Boc şi preşedintele României sunt măsuri bune în fond, ele nu au efecte. Mi se pare normal să se reducă numărul bugetarilor, dar trebuie ca acestor oameni disponibilizaţi să li se găsească obligatoriu un alt loc de muncă în sectorul productiv.

Statul are obligaţie faţă de fiecare cetăţean al României, nu se poate să se spele pe mâini de fiecare cetăţean. Nu se poate să disponibilizăm mii de mineri când se fac importuri masive de cărbune în România. Am luat măsuri să vindem şi ultimele procente pe care le mai avem la Petrom. Proprietatea noastră, a tuturor şi bogăţiile solului şi subsolului unde sunt? Estre o crimă să le vinzi pe nimic!", se revoltă Constantin Rotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe