Finanţele Publice continuă executarea silită a Primăriei Şuşani

duminică, 13 februarie 2011

Finanţele Publice continuă executarea silită a Primăriei Şuşani

În ciuda presiunilor şi ameninţărilor proferate de primarul comunei Şuşani, Gheorghe Staiu, Finanţele Publice din Vâlcea continuă procedurile de executare silită a acestei instituţii până la plata datoriei de circa 1 milion de euro provenită dintr-un proiect SAPARD. La finele anului trecut, primarul Gheorghe Staiu a anunţat că a contestat în instanţă actul fiscal emis de Administraţia Finanţelor Publice din Drăgăşani şi a deschis trei acţiuni în instanţă: la Tribunalul Vâlcea, Judecătoria Drăgăşani şi DNA.

Astfel, Administraţia Finanţelor Publice Drăgăşani, din cadrul DGFP Vâlcea, va organiza în data de 17 februarie 2011 a doua licitaţie publică a bunurilor mobile şi imobile aparţinând debitoarei Primăria Şuşani, în dosarul executare silită nr. 95. Astfel, vor fi scoase la vânzare bunuri imobile în valoare totală de circa 140.000 lei (33.000 euro), dintre care amintim: magazie cereale în suprafaţă de 520 mp; magazie cereale în suprafaţă de 460 mp; grajd nr. 1 în suprafaţă de 814 mp; grajd maternitate în suprafaţă de 814 mp; bucătărie furajeră de 144 mp; clădire fost sediu Primărie Şuşani în suprafaţă de 120 mp; clădire fost sediu Primărie Uşurei de 50 mp. Asupra imobilelor mai sus menţionate prin Încheierea nr. 34585/13.09.2010 a Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Vâlcea, Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Drăgăşani figurează cu titlurile executorii înscrise în Cartea Funciară a localităţii Şuşani.

Pe lângă toate acestea, tot Administraţia Finanţelor Publice Drăgăşani, din cadrul DGFP Vâlcea, va organiza o altă licitaţie pentru vânzarea unor bunuri mobile aparţinând Primăriei Şuşani în valoare totală de circa 30.000 lei, dintre care amintim: două autoturisme Dacia Break 1310; un autoturism Aro 244; un aragaz cu 4 arzătoare; motopompă; hidrofor; aspirator; drujbă; două televizoare; centrala termică Atmos; mai multe piese de mobilier; etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe