Sparle si soparle

duminică, 12 decembrie 2010

Sparle si soparle

• Pe adresa electronică a „Ziarului de Vâlcea" vin informaţii din ce în ce mai interesante despre Constantin Roibu, directorul general de la SC OLTCHIM SA Râmnicu Vâlcea. Toate informaţiile sunt cercetate cu maximă atenţie de către redactorii noştri şi transpuse ulterior în cadrul serialului „Faţa văzută şi nevăzută a directorului general de la Oltchim". Dezvăluirile vor fi grupate într-o carte, care va fi distribuită în librăriile din toată ţara, dar şi la chioşcurile de difuzare a presei, în luna ianuarie a anului 2011.

• Ne-a trecut pe la ureche o veste senzaţională: cică procurorii DIICOT Vâlcea au început să instrumenteze tot ce prind, nu numai ceea ce le este dat în competenţă, prin lege. Astfel, am aflat că anchetatorii de la Crima Organizată şi Terorism Vâlcea, din solidaritate cu omologii lor de la un Parchet din zona Horezu, au preluat, printr-un simplu proces-verbal, ancheta în cazul unui accident de circulaţie cu fuga de la locul accidentului. De fapt, „făptuitorul" se lovise cu propria maşină de un cap de pod, după care a plecat mai departe.

Acum, dacă podul a fost... rănit, înţelegem cum procurorii au încadrat accidentul ca fiind unul cu fugă de la locul accidentului, respectiv cu victimă. Nu înţelegem însă în ce lege au citit procurorii DIICOT că au competenţa să instrumenteze un astfel de caz... rutier. Nu de alta, dar accidentele, dacă nu cumva sunt nucleare şi premeditate, nu prea au treabă nici cu criminalitatea organizată, nici cu terorismul. Prin urmare, nici cu DIICOT.

• Fosta mare atletă internaţională, Ionela Tîrlea, a recunoscut recent că a apelat la chirurgia estetică pentru a-şi mări sânii. De fapt, Ionela a vut un exemplu „demn de urmat" chiar în propria familie, asta pentru că sora ei, consiliera PDL Alina Tîrlea, a fost prima care a apelat la bisturiu pentru a-şi implanta silicoane.

• La conferinţa de alegeri a PDL Vâlcea, vechiul-noul preşedinte al PDL Vâlcea, Dorel Jurcan, i-a ignorat şi i-a sfidat pe membrii din cadrul conducerii centrale şi locale şi a decis să stea majoritatea timpului... pe scaunele din sală şi nu la prezidiu, cum ar fost normal. Gestul său nu a trecut neobservat de prim-vicepreşedintele Adriean Videanu, şi nici de... primarul comunei Prundeni, Ion Horia Horăscu, care a avut puterea să-l aplaude pe Dorel Jurcan din postura de membru al... PSD Vâlcea.

• Tot la conferinţa PDL ipochimenul de serviciu pe la mese şi chiolhanuri, C. Tanislav, a încercat să intre pe uşa din dos şi să ajungă secretar executiv, la numai câteva luni după ce s-a înscris în acest partid. Nu a avut sorţi de izbândă, iar acum se poate întoarce liniştit să taie frunze la câini la Agenţia Domeniilor Statului Vâlcea, după ce a făcut un „ocol" pe la PCR, CDR, PSD, PNL, PIN, PDL etc.

• Singura „mare realizare" a primarului Râmnicului, Romeo Rădulescu, după 9 luni de la preluarea funcţiei: înmulţirea fără precedent a câinilor vagabonzi care terorizează oraşul. Alo, au murit hingherii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe