|joi, decembrie 2, 2021
  • Follow Us!

Senatorul Jurcan a lăsat în paragină fostul sediu al Cooperativei de Consum Malaia 

Senatorul Jurcan a lăsat în paragină fostul sediu al Cooperativei de Consum Malaia

Fostul sediu al Cooperativei de Consum Malaia a devenit o ruină datorită nepăsării proprietarului actual – senatorul PDL Dorel Jurcan. Imobilul, care se află într-o stare avansată de degradare, a fost cumpărat la un preţ derizoriu de către senatorul Dorel Jurcan în perioada când la cârma Primăriei Malaia se afla edilul Ion Moga. De atunci şi până acum au trecut câţiva ani şi preşedintele interimar al PDL Vâlcea nu s-a sinchisit să inveastească nici măcar un leu în renovarea clădirii situată în centrul localităţii turistice Malaia.

Localnicilor le este teamă să mai treacă pe lângă clădire deoarece au început să cadă lemne din streaşinile acoperişului afectat de trecerea timpului. Îi sugerăm primarului din Malaia să pună pe clădirea respectivă un banner mare pe care să scrie: „Acest imobil îi aparţine senatorului Dorel Jurcan“. Nu de alta, dar să ştie toţi locuitorii comunei Malaia pe cine trebuie să…„blagoslovească“.  

Cooperativa de Consum Malaia se ocupa înainte de 1989 cu activităţi care sunt specifice unei micro-economii: comerţ cu amănuntul, alimentaţie publică, industrie mică, prestări de servicii, etc. A luat fiinţă în februarie 1976. (N.T.)

Leave a Response