|vineri, octombrie 22, 2021
  • Follow Us!

Investiţii în şcolile din Râmnic vor continua 

Viceprimarul Râmnicului, Eusebiu Veţeleanu:

Investiţii în şcolile din Râmnic vor continua

Dată fiind finalizarea procesului de evaluare a dosarelor depuse pentru locuinţe sociale – lista beneficiarilor fiind supusă aprobării consilierilor locali în şedinţa din 24 februarie – la audienţele de miercuri dimineaţa susţinute de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu s-au prezentat mai puţini solicitanţi ai acestor unităţi locative, cele mai multe probleme fiind de interes administrativ mai larg.

În consecinţa sesizărilor făcute de cetăţeni, s-au dispus controale la unele construcţii de pe străzile Bujorencii şi Dealul Malului, se va verifica sistemul de rigole de pe strada Caporal Hanciu şi se va transmite o adresă către o asociaţie de locatari prin care se pune în vedere obigaţia de remediere a hidroizolaţiei blocului în care locuiesc membrii asociaţiei.

De asemenea, s-a prezentat în audienţă şi conducerea Şcolii Generale nr. 4 care a solicitat continuarea investiţiilor la mansarda acestei unităţi de învăţământ, viceprimarul Veţeleanu subliniind că, în ciuda bugetului de criză pentru anul acesta, alocările de fonduri pentru investiţii în şcolile din Râmnic vor continua.

Leave a Response