Sonae Sierra a luat 4,5 milioane euro de la BRD pentru mall-ul River Plaza

miercuri, 19 august 2009

Sonae Sierra a luat 4,5 milioane euro de la BRD pentru mall-ul River Plaza

Compania portugheză de dezvoltare imobiliară Sonae Sierra, care deţine centrul comercial River Plaza din Râmnicu Vâlcea, a decis majorarea capitalului social al societaţii cu 4,5 mil. euro (18,9 mil. lei), finanţarea fiind asigurată printr-un credit contractat anul trecut de la BRD Groupe Societe Generale, potrivit informaţiilor publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, capitalul centrului comercial din Vâlcea va fi majorat de la 9,2 mil.

lei la 28,1 mil. lei, vărsat integral în numerar şi divizat în 2,8 milioane părti sociale cu valoarea nominală de 10 lei fiecare.
River Plaza va deţine astfel 2,78 milioane părti sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, valoarea totală ridicându-se la 27,8 mil. lei, reprezentând 99% din capitalul social al societăţii.

Sierra Investments Holdings va deţine 1% din capital, respectiv 28.140 de părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, valoarea totală a participaţiei ridicându-se la 0,281 mil. lei.

Reprezentanţii companiei nu au oferit informaţii suplimentare cu privire la destinaţia majorităţii capital până la închiderea ediţiei.
Sonae Sierra a preluat centrul comercial River Plaza Mall la începutul anului 2007, pentru23,2 mil. euro, în condiţiile în care la sfârşitul aceluiaşi an valuarea de piaţa a centrului comercial a fost estimată la 42,7 mil. Euro cu peste 84% mai mult decât suma plătită la achiziţie, potrivit proprietarului complexului River Plaza are o suprafaţă inchiriabilă de 12.360 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe