Banii sponsorilor PSD, în buzunarul liberalului Sofianu

miercuri, 12 august 2009

Banii sponsorilor PSD, în buzunarul liberalului Sofianu

• În grandomania lui, Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea a preferat să ducă pensionarii vâlceni într-un local de lux (Grand Hotel Sofianu) să se întâlnească cu preşedintele Mircea Geoană.

Nicu Trandafir

PSD Vâlcea adună bani cu nemiluita de la agenţii economici, care lucrează cu bani publici în judeţ. Toţi banii ajung la preacinstitul Ion Cîlea, care hotărăşte cum şi la cine să fie redistribuiţi. Un semn că organizaţia se lăfăie în bani este şi faptul că întâlnirea preşedintelui PSD, Mircea Geoană cu pensionarii vâlceni se va desfăşura în salonul celui mai de lux hotel din judeţ „Grand Hotel Sofianu“.

Ion Cîlea a preferat să-i plătească zeci de milioane de lei lui Nicolae Sofianu (firmei acestuia care administrează hotelul) în loc să meargă, aşa cum se întâmpla până acum, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Instituţia era condusă tot de un pesedist, liderul de sindicat Constantin Pîrvu, care i-ar fi taxat mult mai subţire. În grandomania lui, Ion Cîlea a preferat să ducă pensionarii vâlceni într-un local de lux să se întâlnească cu preşedintele Mircea Geoană. Pensionarii vor avea ocazia să vadă „pe viu“ un local de lux în care se învârt frecvent social-democraţii, cei care le plâng de milă în mod ipocrit la televiziunile naţionale şi în presa aservită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe