Alegerile la PNL Râmnicu Vâlcea, contestate de Adrănel Cotescu

duminică, 30 august 2009

Alegerile la PNL Râmnicu Vâlcea, contestate de Adrănel Cotescu


• Bogdan Pistol, noul lider ales cu o majoritate covârşitoare, spune că ceea ce se întâmplă „este o nemernicie”

Rezultatul alegerilor noului preşedinte al organizaţiei municipale a PNL au fost contestate de marele perdant al acestora, Adrănel Cotescu, cel care a câştigat la distanţă mare alegerile pentru preşedinţia organizaţiei municipale, disputate duminica trecută. Acesta a anunţat că a depus o contestaţie la Comisia de Onoare şi Arbitraj a PNL, solicitând reluarea alegerilor.

„Alegerile nu s-au ţinut legal. Contestaţia mea include cinci puncte pe care eu le consider extrem de grave, prin încălcarea regulilor disciplinei de partid. Ordinea de zi în Biroul Politic Municipal a conferinţei de duminică nu s-a votat din timp, iar comisia de numărare a voturilor şi preşedintele acestei comisii nu au fost desemnaţi înainte ca buletinele de vot să fie tipărite. Aceste buletine de vot trebuiau semnate de preşedintele comisiei respective, dar acest lucru nu s-a făcut.

Mai mult, timpul alocat pentru înscrierea candidaţilor pentru structurile de conducere din cadrul PNL a fost depăşit”', crede Adrănel Cotescu, cerând în acelaşi timp reluarea procedurii. În cazul în care alegerile ar fi reluate, lucru greu de crezut, Cotescu afirmă că el nu va mai candida „A fost o mascaradă. Din 3.000 de membri ai PNL au fost prezenţi sub o mie, pentru că nu a fost dat un anunţ mare şi vizibil în presă. Eu sper că vor exista sancţiuni, iar cei care nu au respectat statutul să fie excluşi din partid“, a adăugat Cotescu. În replică, proaspătul ales în postura de preşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Pistol spune că ceea ce se întâmplă „este o nemernicie” şi speră ca Adrănel Cotescu să îşi retragă contestaţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe