Mircia Gutău şi Vasile Blaga vor plăti cu capul

duminică, 5 iulie 2009

• Dacă PD-L Vâlcea nu obţine 40% la alegerile prezidenţiale,

Mircia Gutău şi Vasile Blaga vor plăti cu capul

Vasile Blaga, ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei şi secretarul general al PD-L, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la sediul PD-L din Râmnicu Vâlcea, că dacă partidul nu va obţine în judeţ peste 40% la alegerile prezidenţiale, atât el, cât şi Mircia Gutău, vor plăti cu capul. „După alegerile din 7 iunie am analizat rezultatele PD-L la nivel de ţara şi am decis că 9 organizaţii judeţene trebuie modificate la nivel de structură.

Printre acestea se află şi judeţul Vâlcea”, a spus Vasile Blaga. Secretarul general al PD-L a fost numit responsabil, din partea Biroului Politic Naţional, să se ocupe de Vâlcea şi Ialomiţa. În urmă cu două săptămâni, conducerea centrală a partidului l-a înlocuit de la conducerea organizaţiei judeţene PD-L Vâlcea pe senatorul Dorel Jurcan cu Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vasile Blaga a mai precizat că deşi Traian Băsescu nu şi-a anunţat oficial intenţia de a candida la alegerile din toamnă, el este ferm convins că preşedintele actual va câştiga din partea PD-L un nou mandat, iar preşedintele Senatului, Mircea Geoană, va fi ales preşedinte al României peste cel puţin şapte ani. În urmă cu aproape doi ani, secretarul general la nivel naţional al PD-L, Vasile Blaga, ar fi vrut să-l numească pe Mircia Gutău în fruntea democrat-liberalilor vâlceni, însă nu a putut. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe