Miliţianul Ivan, “dictatorÔÇ£ de Olăneşti

miercuri, 29 iulie 2009

Miliţianul Ivan, „dictator“ de Olăneşti

Alina Georgescu

Profesorul Gheorghe Ciucă este primar în Olăneşti doar cu numele. Adevăratul conducător al localităţii este un anume domn Ivan, un fost miliţian, care de ani de zile îşi face de cap în staţiunea vâlceană. Ivan este omul care acţionează din umbră şi îi trasează sarcini lui Ciucă, care îi este dator din campania electorală. Nu este vorba de o datorie financiară, ci de una...electorală. În numărul următor vom reveni cu exemple concrete al acestei „camaraderii“ suspecte.

Nu numai Ciucă „i-a mâncat din palmă“ miliţianului, ci şi fostul primar al Olăneştiului. Viorel Cioteanu a fost prieten la cataramă cu Ivan, căruia i-a dăruit o frumoasă concesiune, de 105 metri pătraţi, pe câteva zeci de ani, în buricul târgului – pe strada Mihai Eminescu nr. 9, la un preţ modic. Ivan a fost teribil de dezamăgit când a aflat că nu poate construi nimic pe terenul respectiv, având în vedere că în subteran se afla un izvor cu ape minerale, protejat de legile statului.

Expert în eludări de orice fel, Ivan s-a învârtit repede şi a cesionat concesiunea pentru suma de 600 de milioane lei unor persoane de bună credinţă, care au căzut în plasa miliţianului, şef de urbă. În numărul viitor vom reveni cu amănunte despre alte afaceri cu iz penal din localitatea Băile Olăneşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe