Ing. Ovidiu Ciogescu, administratorul SC ElectroVâlcea SRL declară

duminică, 19 iulie 2009

• Ing. Ovidiu Ciogescu, administratorul SC ElectroVâlcea SRL declară:

„Trebuie să încercăm necontenit să urcăm foarte sus, dacă dorim să ajungem departe”

Pe o piaţă extrem de disputată, Ovidiu Ciogescu, administratorul SC ElectroVâlcea SRL, spune că „bunurile unei societăţi nu constau în active tangibile adică imobile sau terenuri, ci şi în active intangibile, cum ar fi valoarea angajaţilor. Calitatea acestora este foarte importantă pentru că de ei depinde calitatea seviciilor, pentru a avea clienţi cât mai mulţumiţi. Rata de profitabilitate calculată în funcţie de numărul angajaţilor sau de suprafaţa de desfăşurare, alături de cifra de afaceri şi cota de piaţă, arată cât de eficientă este o companie în activitatea de bază şi cât de valoros este managementul respectivei societăţi.

Fierăstrăul crizei a tăiat adânc în bugetele multor dezvoltatori, însă pentru noi dacă au existat dificultăţi, au existat doar pentru a fi depăşite. Ne-am axat mai mult pe realizarea de lucrări cu fonduri europene. În prezent, lucrăm la renovarea sediului ITRSV Vâlcea (Inspectoratul Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare), o instituţie cu caracter regional. Vom avea în lucru pentru comuna Boişoara o canalizare, cu termen de execuţie până la sfârşitul anului, investiţie care va fi realizată din fonduri Phare şi din Măsura 3.2.2.

Am realizat tot din fonduri Phare lucările de apă şi canalizare în oraşul Brezoi. Lucrăm intens la realizarea lucrărilor de extindere la reţeaua de apă din comuna Berislăveşti. În localitatea Copăceni lucrăm la extinderea reţelei de apă şi reabilitarea celei vechi, aceste lucrări fiind realizate tot cu fonduri Phare. Pe Măsura 3.2.2., la capitolul canalizare, avem în lucru în comuna Grădiştea o astfel de investiţie, iar în comuna Zătreni şi oraşul Horezu ne ocupăm de proiectare şi execuţie.

Cu Banca Europeană de Investiţii avem o colaborare pentru rebilitarea de şcoli în comunele Măldăreşti, Roeşti şi Tigveni - Argeş. Executăm lucrări de reabilitare la o tabără şcolară care aparţine Direcţiei de Tineret şi Sport din Călimăneşti. În comuna Suteşti vom construi un centru administrativ, unde îşi va desfăşura activitatea primăria şi alte instituţii ale statului. Cred că vom avea rezultate foarte frumoase anul acesta. Ne-am axat mai mult pe lucrări realizate din fonduri europene pentru că este o perioadă de criză şi bugetele locale duc o lipsă acută de mijloace”. (Octavian Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe