Sparle si soparle

duminică, 28 decembrie 2008

Sparle si soparle

• Preşedintele organizaţiei PNL din Dăeşti, consilierul George Popolan, a dat cadouri la toţi cei 400 de copii din comună şi felicitări fiecărei familii. Lumea din Dăeşti regretă din ce în ce mai des faptul că l-au reales pe Ion Dobre. Puteau să aibă şi ei un primar adevărat nu un afacerist notoriu!

• Zvetlana Preoteasa a demisionat din funcţia de ministru secretar de Stat dar nu va reveni la catedra de la Şcoala nr. Din Râmnicu Vâlcea. Se pare că va rămâne în Capitală pe un post administrativ.

• Noile majorări ale tarifelor pentru salubritate au fost pronosticate de redacţia noastră încă din 2007. Am atenţionat atunci administraţia Râmnicului că lăsarea URBANULUI pe piaţa locală ca unică firmă de salubritate va crea un monopol. Care va permite celor de la URBAN să majoreze tarifele în funcţie de fel de fel de pretexte. Cum ar fi acum colectarea selectivă? Cine verifică această colectare din partea primăriei şi mai ales cine verifică cantitatea de gunoi depozitată în deponiile oraşului de această firmă ?

• Bulevardul Tineretului din Ostroveni, denumit si bulevardul băncilor şi caselor de schimb, nu a mai fost asa de aglomerat ca în alţi ani înainte de sărbători. Creşterea continuă a monedei europene, banii puţini trimişi acasă de vâlcenii plecaţi la munci şi arestarea hakerilor care a dus la inactivitatea celor rămaşi afară a creat probleme valutiştilor. La toate casele de schimb s-au schimbat sume foarte mici faţă de cele anului trecut.

• Criza se face simţită şi după numărul mai scăzut de sms-uri trimise de români cu ocazia Crăciunului. În Vâlcea sunt foarte mulţi oameni bogaţi, aleşi locali şi parlamentari care nu au trimis nici sms-uri nici felicitări poştale!

• Se pare că, din motive serioase de sănătate, la începutul anului 2009 comisarul şef al Gărzii Financiare Vâlcea îşi va depune demisia. Pretendenţii pentru ocuparea postului menţionat sunt: Oprea Valentin, Gogârnoiu Denis, Stanciu Marian, Verdeş Vasile şi Adrian Găman. Alegerea va fi făcuta în funcţie de protocolul politic local.
Totul depinde de liderii politici şi de influenţa celor mentionaţi. Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe