|miercuri, septembrie 28, 2022
  • Follow Us!

“Magazine de carne” pentru directorul Constantin Necşoiu 

• La SC Călimăneşti Căciulata SA,

„Magazine de carne” pentru directorul Constantin Necşoiu

Acţionarii societăţii Călimăneşti Căciulata au luat zilele trecute o decizie cel puţin „ciudată”: au hotărât modificarea obiectului de activitate al firmei pentru a include şi un „domeniu” preferat de directorul Constantin Necşoiu. Propunerea aprobată de acţionarii societăţii prevede completarea obiectului de activitate al SC Călimăneşti Căciulata SA cu „comerţ cu amănuntul al cărnii şi produselor din carne în magazine specializate”.

Nici nu este greu de ghicit că această propunere a fost votată ca urmare a faptului că directorul Constantin Necşoiu deţine un abator modern în comuna Berislăveşti. Societatea se numeşte Prodcot SRL Berislăveşti şi livrează carne de porc şi vită restaurantelor care aparţin de SC Călimăneşti Căciulata SA. Acum, SC Călimăneşti Căciulata SA poate deschide şi magazine de carne care să comercializeze carnea livrată de aceiaşi firmă – Prodcot SRL.

Toate astea se întâmplă în timp ce datoriile totale ale „societăţii-mamă” au ajuns la suma de 13 milioane lei, cu 30% mai mari faţă de începutul acestui an. Acţionarii SC Călimăneşti Căciulata SA au ales în vara acestui an un nou consiliu de administraţie format din: Gabriela Lăzărescu – preşedinte, Dorel Fleşeriu, Victor Cotroceanu, Elena Radu, Dumitru Chivu – membrii. Indemnizaţia lunară pe care o vor primi membrii CA este de 500 lei net.

Printre altele, acţionarii de la SC Călimăneşti Căciulata SA au aprobat cu unanimitate de voturi propunerea de majorare a liniei de credit contractată de la CEC Sucursala Vâlcea, de la 1,2 milioane lei, la 3 milioane lei. Linia de credit este destinată finanţării activităţii curente a societăţii, iar Hotelul Central din Călimăneşti a fost depus drept garanţie pentru contractarea acestei linii de credit.

Leave a Response