Ion Tudor va câştiga în faţa oricărui contracandidat

duminică, 19 octombrie 2008

Ion Tudor va câştiga în faţa oricarui contracandidat

Ion Tudor va câştiga în Colegiul Horezu. Fostul militar şi-a organizat cu rigurozitate programul electoral, fiecare etapã din campania electoralã. Ion Tudor are alãturi o echipã de profesionişti în campanii electorale şi porneşte din start cu un avantaj de 15.000 de voturi, din oraşele colegiului, Bãbeni şi Horezu. Orice contracandidat va pierde în faţa lui Ion Tudor.

Deputatulul vâlcean Aurel Vlãdoiu, cel mai energic parlamentar PSD de Vâlcea, a fost discreditat şi dispreţuit de colegii sãi din conducerea organizaţiei judeţene, dar şi de ceilalţi candidaţi ai PSD Vâlcea la parlamentare. A ajuns sã fie carotat de primari pe care i-a ajutat de-a lungul timpului. Cel mai neomeneşte însã s-au purtat faţã de fostul prefect de Vâlcea actualii lideri ai Consiliului Judeţean. Ion Cîlea a ajuns preşedinte de Consiliu judeţean cu un avans de doar 600 de voturi faţã de democratul Jurcan.
 
Fãrã munca de la locale a lui Aurel Vlãdoiu, PSD ar fi avut mult mai puţine voturi decât 600. Deci Câlea nu mai ajungea preşedinte, iar Dumitru Persu nu mai ajungea vicepreşedinte. Pe Vlãdoiu l-au batjocorit şi primari din sud conduşi de controversatul Vasile Bleotu, cel care nu a fãcut nimic în timpul mandatelor de parlamentar. Nimic bun, cãci rele a fãcut destule. Timp de câteva sãptãmâni Vlãdoiu a fost plimbat dintr-un colegiu în altul. Iniţial zona sa de responsabilitate, Horezu, pãrea a fi zona în care niciun coleg de-al sãu nu ar fi vrut sã candideze.

A fost adus peste noapte Marian Sârbu,  cãruia Ion Cîlea i-a promis solemn cã-l va scoate deputat negreşit.  Atunci când Marian Sârbu a vãzut forţa contracandidatului PD-L, Ion Tudor, în zona Horezu, modul în care oamenii îi vorbeau despre domnul Tudor, a înţeles cã nu are nici o şansã în colegiul respectiv. De altfel, acesta s-a exprimat la întâlnirea de la Braşov: „Colegiul Horezu va fi câştigat de Ion Tudor“.

Vlãdoiu a fost mutat apoi pe postura de candidat în colegiul senatorial din Sud, loc în care ar fi fãcut faţã cu brio şi campaniei, dar şi poziţiei de senator pe care credem cã într-un fel o merita. Sudul judeţului are un electorat care ar fi fost reprezentat în Senat de un lider autentic al social-democraţiei.  Vasile Bleotu însã, a pus de o rãzmeriţã a primarilor PSD din zonã, pe care i-a manipulat pentru a-l îndepãrta pe Vlãdoiu. Puciul a reuşit şi Vlãdoiu a fost mutat sã candideze în Râmnic Nord pentru un mandat de deputat. Asdversarii sãi interni deja îl vedeau cãzând victimã maşinii de vot PD-L-iste din municipiu, controlatã de Mircia Gutãu.

Cum între timp primarul municipiului a declarat într-o conferinţã de presã cã l-ar vrea consilier la primãrie pe domnul Vlãdoiu, colegii sãi lipsiţi de caracter din PSD s-au temut de o trãdare sau un aranjament al deputatului şi au pus la cale o manevrã. Vlãdoiu a fost pur şi simplu surprins când vineri, la întâlnirea candidaţilor PSD din toatã , ce a avut loc la Braşov, a fost anunţat drept candidat în Colegiul Horezu. Cu probleme de sãnãtate ce s-au acutizat în ultima perioadã ca urmare a tracasãrilor la care a fost supus, Aurel Vlãdoiu nu a apucat sã îşi facã campanie în nici una din zonele în care trebuia sã candideze.

Cu siguranţã, el este conştient cã vechiul sãu prieten şi coleg, Ion Tudor, va câştiga în Colegiul Horezu. Fostul militar şi-a organizat cu rigurozitate programul electoral, fiecare etapã din campania electoralã. Ion Tudor are alãturi o echipã de profesionişti în campanii electorale şi porneşte din start cu un avantaj de 15.000 de voturi, din oraşele colegiului, Bãbeni şi Horezu. Orice contracandidat va pierde în faţa lui Ion Tudor.

În mod normal, la Braşov, Aurel Vlãdoiu ar fi trebuit sã punã mâna pe microfon şi sã-i spunã lui Mircea Geoanã cã renunţã sã mai fie bãtaia de joc a PSD şi se retrage din competiţie şi dintr-un partid care nu-i recunoaşte munca. Ar fi trebuit sã-l propunã pe Persu, baronul de Mãldãreşti ce a uitat de comuna sa natalã ale cãrei terenuri le-a acaparat. Sã vadã PSD ce voturi poate lua Dumitru Persu.

Aurel Vlãdoiu ar putea sã le-o plãteascã nemernicilor din PSD care s-au jucat cu destinul sãu. Cum anume? Citiţi-ne editorialul de joi şi veţi înţelege! Dar pânã atunci mai este timp , cum PSD nu şi-a depus încã listele la BEJ, multe se pot întâmpla. Pentru cã aşa cum spunea Adrian Nãstase, liderul judeţean Ion Cîlea este un avion care zboarã prea jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe