Sparle si Soparle

luni, 19 mai 2008

Sparle si Soparle

• Nu suntem niºte fani PSD dar nu putem fi de acord cu implicarea poliþiºtilor în anticampanii electorale. Aºa cum anticipam, motiv pentru care am solicitat conducerii IPJ sã facã detaºãri, miliþianul Mircea Chituc din Pãuºeºti se implicã în campania electoralã din Pãuºeºti Mãglaºi. Fostul primar Gheorghe Oprescu este sabotat non stop. Este candidatul cãruia i s-au rupt toate afiºele. Gurile rele spun cã cei care au probleme cu poliþia scapã de ele dacã rup banerele ºi afiºele lui Oprescu (PSD). Chituc se teme de fostul primar pentru cã acesta nu i-a acceptat niciodatã comportamentul despotic ºi nici nu a vrut sã-i dea teren la care nu avea dreptul.
• Revenim la relaþiile lui Chituc. Cel puþin  la cele cu care se laudã el. Una dintre ele are stea pe umãr ºi funcþie în Guvern. A trecut ºi prin SPP ºi prin Jandarmerie ( dovadã fiind cei 11 mineri morþi de „pneumonie” la Stoeneºti în 17.02.1999). Dar a trecut ºi prin Cheia, la vânãtoare. Îi ºtim pe companionii de atunci ai marelui ºef. ªi ºtim tot ºi despre accidentul  din august 2007 de la Miceºti. Rãmânerea lui Chituc la Pãuºeºti ne va ajuta sã detaliem în ediþiile viitoare aceastã interesantã poveste.
• Un ºofer al prestigiosului lanþ de restaurante OK este strãin de Codul Rutier. Persoana care conduce un Matiz, ce are numãrul de înmatriculare …ATS, a comis în aceastã sãptãmânã mai multe abateri de la prevedrile legii circulaþiei rutiere. Ultima a comis-o marþi seara, la intersecþia strãzilor Matei Basarab cu 22 Decembrie.
• „Ziarul de Vâlcea“ va continua serialul „Notari penali“. În vizorul nostru a intrat notarul public Rodica Firan, care a eliberat, cel puþin un act, în contradicþie cu legea, fiind pe mânã cu sora sa Lucia Mihãilã. Vom reveni în curând cu detalii referitoare la modul în care cele douã surori au vândut o proprietate în cartierul Goranu, cu probleme în justiþie.
• Primarul Roºu din Bujoreni trebuie sã plece acasã.  „Profesioniºtii“ au intrat în joc ºi-l vor trimite acasã pe crescãtorul de porci ºi vaci.

• Mai mulþi secretari de consiliu local au renunþat la funcþii pentru a candida la postul de primar. Unii dintre ei au ceva ºanse dar la alþii este o mare nebunie. Cum este cazul celui de la Popeºti, care nu numai cã nu are nici o ºansã împotriva actualului primar, dar riscã sã rãmânã ºi fãrã un loc de muncã bine remunerat!

• Comuna Mihãeºti trece printr-o perioadã ciudatã. Noapte de noapte echipe de tineri rup afiºele principalilor candidaþi la funcþia de primar. Probabil aici partidele cheltuiesc foarte mult pentru refacerea afiºajului iar o înþelegere între staff-urile de campanie ar limita pierderile.

• Unii dintre simpatizanþii primarului Staiu din comuna ªuºani au distrus afiºe cu senatorul Dorel Jurcan (candidat la preºedenþia Consiliului Judeþean) pe care l-au confundat cu un adversar al primarului în lupta pentru primãrie.

• În Olãneºti, sâmbãtã noaptea, un grup de tineri din Târgu Jiu, veniþi sã petreacã banchetul de final de liceu, s-au implicat într-o altercaþie stradalã cu localnici dupã ce în prealabil au tras cu alice în câini vagabonzi. Poliþiºtii , alertaþi prin 112 au sosit cu mare vitezã în zonã stopând încãierarea.

• Primarul din Lãdeºti susþine cã deputatul Petre Ungureanu nu îl cunoaºte ºi nu a vizitat niciodatã aceastã comunã. Bebe Ungureanu nu a avut timp sã treacã prin multe comune. S-a dus doar acolo unde l-a purtat interesul.

• Bogdan Pistol, candidatul PNL la primãria Râmnicului a urcat cu douã procente în ultima sãptãmânã în sondaje. Gigi Matei a scãzut cu 3.

• Un candidat al PSD la Consiliul Judeþean, bogat dar foarte zgârcit, ascunde multe în trecutul sãu. Întâmplãtor am aflat de perioada în care soþia sa dorea sã divorþeze pentru cã nu îi dãdea bani în casã ºi nu dorea sã susþinã financiar familia.

• Organizaþia PIN a pus mâna pe câþiva candidaþi de valoare fugiþi de la alte partide. Enumerãm doar candidaþii din Stoileºti ºi Budeºti, oameni cu ºanse mari de a intra în consiliile locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe