Ioneştiul are o mare şansă prin Constantin Neagoe

miercuri, 28 mai 2008

Ioneştiul are o mare şansă prin Constantin Neagoe

• Se vor folosi locuitorii comunei de această şansă?

       
Candidatul independent la funcţia de primar în comuna Ioneşti – Constantin Neagoe, va demonstra în următorii 4 ani că ioneştenii, care au avut încredere în el şi i-au acordat votul nu s-au înşelat nici o clipă. A ales să candideze ca independent în primul rând pentru binele localităţii, deşi a fost şi este curtat de numeroşi parlamentari din diferite partide. Neagoe a refuzat momentan ofertele acestora pentru a a se înscrie în cel mai puternic partid, în funcţie de punctajul obţinut în alegeri, atît la nivel local, cât şi naţional.

A ales această formă de participare la scrutin deoarece doreşte să se folosească la maxim de puterea politică şi să promoveze proiecte pentru primirea de fonduri europene şi sprijin în promovarea proiectelor cu finanţare de la Guvernul României. Neagoe va lupta pentru aceste fonduri pentru că şi alte localităţi ale judeţului le-au primit  şi au realizat drumuri, alimentări cu apă, modernizări de cămine culturale şi şcoli, canalizări, alimentări cu gaze, piscine în aer liber, biblioteci etc.
         

O localitate aflată la nici 20 de kilometri de Ioneşti şi anume Mihăieştiul a cunoscut o înflorire industrială neaşteptată, aici concentrându-se numeroase firme emblematice din judeţ, ţară şi străinătate. Nu întâmplător Constantin  Neagoe îl cunoaşte pe primarul Stănică din Mihăieşti, pe care l-a întrebat despre secretul succesului prin care au fost atraşi atâţia investitori în zonă creându-se astfel mii de locuri de muncă? Răspunsul a fost întocmai cel amintit mai sus: a realizat proiecte cu finanţări de la Guvernul României, fonduri europene şi bugetul local, finanţări care au fost folosite pentru introducerea gazului metan, apei curente, canalizare, drumuri etc.  Aceste investiţii au dus nemijlocit la atragerea investitorilor în zonă.
            

Neagoe are colaborări cu firme de consultanţă din domeniul realizării de proiecte europene, guvernamentale şi neguvernamentale. Ne-a mărturisit că are demarate proiecte şi discuţii cu instituţii şi oameni influenţi pentru începerea neîntârziată a lucrărilor privitoare la: introducerea gazului metan, a apei potabile, canalizare, asfaltarea drumurilor şi construirea unei staţii de epurare pentru localitatea Ioneşti. Toate aceste utilităţi vor fi realizate în primii doi ani de mandat, conform proiectelor de execuţie realizate de Neagoe şi echipa sa de specialişti.

Ca facilitate pe lângă aceste realizări menite să atragă investitorii va dona cele 10 hectare deţinute lângă Drumul  Naţional unui întreprinzător puternic pentru a realiza o fabrică în care vor lucra o mare parte din oamenii  localităţii. Va sponsoriza în continuare sărbătorile, în special pe cea a „Mărului”. Salariul pe toată perioada mandatului va fi donat dispensarului medical. Va dota în cel mai scurt timp dispensarul cu o ambulanţă, dacă nu vor fi bani la buget aceasta va fi cumpărată din economiile personale.

De asemenea  va fi realizată permanenţa în programul de lucru al dispensarului, cu şoferi pentru salvare şi cadre medicale pentru trei schimburi. Se va îngriji ca unitatea medicală să nu ducă lipsă de nimic. De echipa de fotbal se va ocupa personal, îi va asigura tot ce are nevoie pentru a îmbunătăţi calitatea jocului. Va susţine în continuare parohiile arondate comunei Ioneşti şi nu numai, acestea vor fi prioritare pentru a fi în bună stare şi la fel să nu ducă lipsă de absolut nimic. Prioritară va rămâne eliminarea diferenţelor dintre sat şi oraş. După ce vor fi asigurate apa curentă, gazul metan şi canalizarea în localitate, va fi  iniţiată o campanie pentru a le asigura şi celor cu venituri mai mici mijloace tehnice necesare pentru un trai mai uşor. Fiecare familie va fi sprijinită să-şi cumpere maşină de spălat, aragaz şi frigider.
             
Deşi este un om corect în această campanie i-au fost aduse tot felul de acuzaţii, care s-au dovedit neadevărate. Cu ceva timp în urmă au fost fabricate zvonuri de persoane rău voitoare, de genul că ar dori să acapareze stadionul, apoi că ar creşte pui la fermă fără autorizaţie, de curând a fost acuzat de fariseism, de atitudini îndoielnice în afaceri şi în relaţiile interumane etc. Trecerea timpului va face lumină peste toate aceste vorbe aruncate la întâmplare. Nu de puţine ori cei care au lansat aceste zvonuri şi-au umplut portbagajele fără să-i plătească lui Neagoe folosindu-se de funcţiile lor.

Poate şi de aceea sunt lansate tot felul de minciuni la adresa lui Neagoe, deoarece acei aşa-zişi oameni simt că în curând vor rămâne fără funcţiile lor protectoare. „Nu mă voi lansa la rândul meu în acuze directe adică să răspund la rău cu rău. Dacă în 4 ani nu voi reuşi să fac ce am promis, la următoarele alegeri mă voi retrage din start pentru a ceda locul altuia mai bun. Îndemn pe toată lumea să nu ia în seamă aceste bârfe, pentru că am fost un om corect şi voi rămâne astfel. Le voi demonstra locuitorilor din localitatea Ioneşti, dacă îmi vor da ocazia, că au făcut cea mai bună alegere votându-mă!“ a declarat Constantin Neagoe, candidat independent la funcţia de primar al comunei Ioneşti
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe