|luni, noiembrie 28, 2022
  • Follow Us!

Sparle si Soparle 

Sparle si Soparle

 • După ce a fost repudiat de Organizaţia PDL din Olăneşti actualul primar (încă) al staţiunii, care arată ca bombardată va candida la primăria Păuşeşti Măglaşi. Culmea este că tot din partea PDL pentru că omul are susţinerea senatorului Jurcan, iar partidul oricum nu are pe nimeni disponibil în Păuşeşti. Acum se vede ce bine este să ai o familie de rezervă într-o localitate vecină. Aşa poţi schimba oricând domiciliul…şi buletinul!

• Primarul din Slătioara are un băiat. Finanţist! Dar finanţele nu se împacă prea bine cu politica. Mai ales când încerci să convingi, prin metode neortodoxe, oamenii să îţi voteze tatăl pentru un nou mandat. Nu e bine domnule Ghimişi!

• Emil Catrinoiu, celebru în Vâlcea datorită colecţiilor de carte tipărită de editura sa, Fortuna, a dat faliment. Omul este la un pas de a înfunda şi puşcăria pentru că şi-a minţit angajaţii şi a escrocat statul neplătind, ani în şir, contribuţiile la CAS şi CASS. Penalitatea constă în stopajul la sursă, adică a reţinut pe ştat bani salariaţilor pe care a „uitat” să îi vireze statului!

• Doctorul Badea, cunoscutul liberal, care conduce Direcţia de Protecţie a Copiilor, a împlinit vineri 50 de ani. Cu această ocazie şi-a anunţat colegii că intenţionează să candideze ca deputat în circumscripţia care are arondată comuna Laloşu, comuna sa natală!

• Primarii înjuraţi de neprofesioniştii din presă şi-au consolidat poziţia în ultimele sondaje de opinie.

• Doctorul Pavelescu, candidat al PNL la Primăria Drăgăşaniului a căzut victimă denigrărilor publicate de o gazetă recent apărută în Drăgăşani. În spatele foilor mâzgălite de un individ certat cu limba română, dar şi cu bunul simţ se află un intelectual cu pretenţii, pe care nu îl credeam în stare de aşa ceva!

• Mai mulţi cititori, care au copii elevi ne-au sunat să ne roage să o felicităm pe doamna Svetlana Preoteasa, ministru secretar de stat, pentru propunerea dânsei de a desfiinţa şedinţele cu părinţii şi a le înlocui cu discuţii purtate de diriginte cu fiecare familie în parte. Şedinţele erau un prilej de umilire a părinţilor mai săraci care veneau mai modest îmbrăcaţi sau nu au autoturisme dar şi a celor a căror copii nu aveau rezultate prea bune la învăţătură.

• Vâlcenii care încearcă să voteze împotriva lui Mircia Gutău pe site-ul acestuia vor avea surpriza de a vedea cum este „ furat” votul lor. Cei care îi administrează site-ul încearcă să manipuleze grosolan opinia publică?

Leave a Response