|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• În Spitalul nr.2 din Râmnicu Vâlcea face de gardă şi un medic care este angajatul unei clinici particulare din oraş. Doctorul în cauză se închide destul de des în cabinet cu una din salariatele spitalului. Nu ştim dacă este vorba despre meciuri de box sau de hochei dar vom afla!

• Unul dintre cele mai ordinare bordeluri din România se află pe Valea Oltului în intersecţia spre Brezoi. Pe marginea şoselei europene funcţionează un birt ordinar ţinut de un turc. Parcarea e mereu plină de Tir-uri turceşti. Curtea e nepavată, plină de noroi. Noaptea în locanta ce are arborat pe un întreg perete drapelul Turciei se cântă muzică turcească.

Cele mai urâte femei din zonă se prostituează aici, acceptând doar clienţi turci. Dealtfel e greu de crezut că un român s-ar culca cu acestea. Aici nu face nimeni control. Garda ar avea de lucru dar… e prea mare mizeria. Iar OJPC ar putea constata faptul că bucătăreasa e şi femeie de serviciu, că lăzile frigorifice în care se expune carnea de oaie nu merg. Că tarifele nu sunt afişate şi că gunoiul şi noroiul sunt peste tot, inclusiv pe hainele şi mâinile personalului de deservire! Nici jandarmii nu fac razii aici de… scârbă!

• Un director liberal va da în curând o amendă unui ales local, membru în PDL. Întreaga afacere nu este decât o obişnuită comandă politică.

• În Mateeşti primarul Stănişor continuă să exaspereze electoratul prin modul în care administrează banul public. Consiliul Local din comuna singurului primar ţărănist din Vâlcea este sfidat pe faţă de acesta. Din fericire populaţia de aici va scăpa peste câteva luni de edilul penal!

• O societate din Ardeal care până nu de mult se ocupa doar de taximetrie a intra pe piaţa vâlceană. A constructorilor. Suntem curioşi cum vor reacţiona vechile firme specializate în mansardare!

Alte titluti din edita curenta

(Impact)Case înghiţite de pământ la Mateeşti
(Politica)Nicolae Jivan pleacă din PNL Valcea
(Administratie)Primarul Gheorghe Şerban a făcut fabrică de pro..
(Impact)Leasă îl sponsorizează pe Becali
(Actualitate)Sinistraţii de la Ocnele Mari – în pragul…
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Fapt divers)Sute de mii de euro pentru şcolirea hackerilor ..
(Actualitate)Valea Oltului, coşmarul şoferilor
(Sport)Adunarea Generală a AJF a decis în şedinţă ordi…
(Editorial)Campanie profesionistă
(Fapt divers)Miliţianul Chituc nu ştie ce face
(Finante)Atenţie angajatori: se apropie termenul limită …
(Actualitate)Nouă microhidrocentrale noi la Vâlcea.
(Administratie)Balul bobocilor, din bani destinati sportului s…
(Fapt divers)IPJ Valcea Buletin de presa

Leave a Response