|duminică, octombrie 17, 2021
  • Follow Us!

Primarul Gutău joacă totul pe cartea investiţiilor 

Primarul Gutău joacă totul pe cartea investiţiilor


• Liberalii au absentat de la dezbaterea bugetului

Traian Guminski

 Luni după-amiază, de la ora 16.00, în sala de spectacole a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” a avut loc dezbaterea publică privind bugetul Râmnicului pentru anul în curs. În sală au fost prezenţi peste 300 de oameni, care au avut prilejul să-şi spună păsurile şi părerile vis a vis de felul cum vor fi cheltuiţi, în 2008, banii oraşului. După dezbatere prin diverse cîrciumi mai mulţi liberali vorbeau că toţi din sală erau oamenii lui Gutău veniţi să îl aplaude după un discurs de două ore. Păi dacă aveau ceva de criticat acum ar fi fost momentul potrivit să spună deschis ce nu e în regulă cu bugetul pe anul în curs.

Trebuiau să îşi aducă cateva sute d e membrii din cei 3500 înregistraţi în Râmnic .Conform spuselor primarului Mircia Gutău, cei mai mulţi bani vor merge la investiţii, deoarece oraşul este într-o continuă dinamică şi trebuie realizate fel de fel de amenajări. „În primul rând, şcolile şi grădiniţele vor beneficia de investiţii masive. De asemenea, câteva străzi din Copăcelu-Căzăneşti, din Goranu şi din alte zone ale Râmnicului vor fi modernizate”, a declarat Gutău.

Sume importante de bani sunt alocate pentru finalizarea lucrărilor la Cinematograful Flacăra ( investiţia aceasta are loc şi ca urmare a „Ziarului de Vâlcea“ care acum doi ani a făcut presiuni asupra administraţiei şi a apelat şi la deputatul Frâncu în ideea ca cinematograful să fie dat în proprietate administraţiei locale) şi la cele trei noi sensuri giratorii.

„Sensurile giratorii, se vor realiza lângă Casa Tineretului, peste podul dinspre Goranu şi la pasarela de lângă Boromir vor înlesni traficul în Râmnic. Acestea sunt trei noduri importante de circulaţie”, a explicat primarul Gutău care pare decis să joace pe cartea investiţiilor în apropiata campanie electorală.

Alte titluri din editia curenta

(Reportaj)Primarul din Mateeşti, incompetenţă maximă
(Administratie)Lădeştiul, Lăpuşata şi Roeştiul sunt administra…
(Fapt divers)Spărgătorii reprezentanţelor de la Vâlcea, depi…
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Administratie)Primarul Gutău joacă totul pe cartea investiţiilor
(Fapt divers)Furturi masive de motorină, din locomotive
(Editorial)Hocus – pocus
(Administratie)Gheorghe Iordache edilul din Drăgăşani, gentelm…
(Administratie)Milioane de euro pentru verificarea aerului din…
(Fapt divers)Cinci răniţi, în urma răsturnării unui autobuz
(Fapt divers)Poliţia din Lădeşti are sediu nou
(Sport)Chimista Ramona Maier, pe locul trei în top 10 …
(Politica)Preşedintele PAS, Constantin Rotaru
(Administratie)Primarii care nu rezolvă problema proprietăţilo…
(Sport)Premieră în fotbalul juvenil vâlcean


Leave a Response