ŞTIRI - handbal

joi, 2 august 2007

ŞTIRI - handbal

 

Au rămas 13 în Liga Naţională

 

Ioan Gavrilescu, prezent zilele trecute la şedinţa Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, a anunţat că nou-promovata CSM Sibiu s-a retras din campionat, astfel că Liga Naţională va avea în sezonul viitor un număr de 13 echipe. „Nu înţeleg cum un oraş care e Capitala Culturală Europeană nu a găsit fonduri pentru a susţine financiar echipa în prima divizie?!”, a mai spus preşedintele „chimist”. De asemenea, domnul Gavrilescu a mai anunţat că ministrul Borbely a dat OK-ul pentru ca în curtea Liceului Energetic să mai fie construită o sală de sport identică cu cea de la Şcoala 9 (Anton Pann) din cartierul Ostroveni.

 

 

Campionatul pare că s-a întărit

 

Referindu-se la faptul că mai multe echipe din campionatul intern s-au întărit în această vară, preşedintele „chimist” a declarat: „E normal ca aceste echipe să se întărească. E bine pentru faptul că astfel este posibil să crească nivelul competiţiei interne. Echipele respective s-au lovit ca de o stâncă anul trecut de Oltchim şi au cam ieşit şifonate. Dar, dacă fetele astea se gândesc la a juca o semifinală sau chiar o finală de Liga Campionilor, atunci n-ar trebui să ne temem de echipele din campionatul intern”. Un exemplu grăitor al „întăririlor“ din acest sezon le reprezintă revenirile în ţară ale handbalistelor Simona Gogârlă (la Rulmentul Braşov) şi Carmen Amariei - la „U“ Jolidon Cluj-Napoca.

 

 

Supercupa, o afacere „chimistă”

 

Gavrilescu a mai spus că nu vede necesară înfiinţarea, la fete, a Supercupei României. „Dacă la băieţi era necesar acest lucru, pentru că Steaua a luat cupa şi Constanţa campionatul, la fete Oltchim a luat tot. Normal ar fi fost să joace Oltchim I cu Oltchim II. Dar federaţia a decis să jucăm cu Braşovul, iar noi nu refuzăm competiţia”.

 

 

Abonamente vândute ca „pâinea caldă”

 

Conducerea Clubului Oltchim a scos la vânzare un număr de circa 700 de abonamente pentru sezonul viitor. „La ora când vorbim mai erau disponibile circa 50 de abonamente. Chiar şi la tribuna oficială, unde un loc costă 500 RON, s-au vândut toate abonamentele. Clubul nu a păstrat decât 6 locuri pentru cazuri excepţionale. Abonamentele sunt valabile pentru toate partidele jucate de Oltchim acasă în sezonul viitor, atât în campionatul intern cât şi în competiţiile internaţionale, chiar şi la Supercupă”, a punctat preşedintele Gavrilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe