Agendă politică

duminică, 17 iunie 2007

Agendă politică

PSD cere bani de la Guvern

 Preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a înaintat ministrului Administraţiei, Cristian David, o solicitare de suplimentare bugetară de 613 miliarde lei vechi. „Am avut în vedere nouă proiecte de hotărâre de guvern şi alocare de fonduri pentru construirea Teatrului «Anton Pann»”, a declarat liderul social-democrat.

Mariajul PLD-PD se amână

Liderul PLD, Petre Ungureanu, a precizat zilele trecute că până la alegerile europarlamentare, relaţia dintre PD şi PLD nu va fi oficializată prin protocol. „Nu există un calendar, un termen fix, în care să ne încadrăm în ceea ce priveşte colaborarea dintre PD şi PLD.” a subliniat parlamentarul vâlcean.

Vlădoiu îşi dă cu părerea despre Raportul de ├×ară

Deputatul vâlcean Aurel Vlădoiu a declarat recent într-o conferinţă de presă că, în opinia sa, până la raportul de ţară din 26 iunie nu vom avea de-a face cu o modificare a pulsului vieţii politice. „Poate se vor declanşa unele atacuri – mai ales la adresa guvernului – cu o zi două înaintea acestei date, ceea ce va marca un nou puseu de tensiune pe scena politică românească” a spus deputatul PSD. Aurel Vlădoiu a precizat că amploarea luptelor politice ce vor urma prezentării raportului de ţară va fi influenţată şi de conţinutul acestuia. „Balanţa dintre plusuri şi minusuri va fi făcută de fiecare partid politic în funcţie de interesele pe care le are”, a adăugat deputatul social-democrat.

Directorul PD de la Ape îşi face bagajele

Iminenta schimbare a directorilor PD de instituţii deconcentrate din judeţul Vâlcea nu se produce încă în totalitate. Preşedintele liberal Emilian Frâncu a spus că, în afară de Autoritatea Rutieră Română şi Direcţia Apelor, instituţii care reveneau PNL prin protocolul Alianţei D.A., nici un alt director nu va fi schimbat. „Totuşi, dacă, senatorul Dorel Jurcan va mai ataca vreun ministru al Guvernului Tăriceanu, imediat vor fi schimbaţi şi alţi directori, pe domeniile de activitate atacate de Jurcan. Abia aştept, de exemplu, ca Jurcan să-l atace pe ministrul Cristi David” a mai spus Frâncu, arătându-i pisica fostului său coleg de alianţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe