Mădălin Târş, când nu dă goluri, dă cu pumnul!

miercuri, 23 mai 2007

Din ce în ce mai puţine scandaluri în Ligile a IV-a şi a V-a

 

Mădălin Târş, când nu dă goluri, dă cu pumnul!

 

• fostul golgheter al echipei Unirea Tricolorul Goleşti a ajuns să fie cel mai indisciplinat jucător al etapei precedente

 

Într-un comunicat primit din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea ni s-au transmis sancţiunile disciplinare luate după etapele disputate pe 19 şi 20 mai în fotbalul judeţean. Vi le prezentăm fără alte comentarii:

Întrunită în şedinţa din 22 mai 2007, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea a luat următoarele decizii:

1) Jucătorul Marian Mihai (ALX Mateeşti), eliminat în meciul cu Montana Izvorul Rece pentru lovirea unui adversar cu piciorul în timp ce mingea era în joc, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

2) Jucătorul Adrian Gherghe (Progresul Măldăreşti), eliminat în meciul de la Măgura Slătioara pentru injurii la adresa arbitrilor, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / II din Regulamentul Disciplinar.

3) Delegatul Tică Nistor (Progresul Măldăreşti), evacuat din incinta terenului în meciul de la Măgura Slătioara pentru injurii la adresa arbitrilor, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 69 / III din Regulamentul Disciplinar.

4) Jucătorii Ion Negoi (Flacăra Horezu), Constantin Amărăscu (AS Bărbăteşti), eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare şi penalitate, conform art. 47 din Regulamentul Disciplinar.

5) Jucătorul Petre Popescu (Voinţa Orleşti), eliminat în meciul cu Forestierul Romani pentru lovirea unui adversar când jocul era oprit, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

6) Jucătorul Nicolae Mujoiu (Sportul Genuneni), eliminat în meciul cu Oltul Ioneşti pentru comportare violentă şi încercarea de lovire a unui adversar cu mingea, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

7) Jucătorul Mădălin Târş (foto) (FC Govora), eliminat în meciul cu Alma Lex Drăgăşani pentru comportare violentă (atac cu ambele picioare asupra unui adversar în zona coapsei, iar după ce a fost sancţionat cu cartonaş roşu şi-a lovit adversarul cu pumnul în faţă), a fost sancţionat cu cinci etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

8) Jucătorul Gheorghe Gheran (Juventus Roeşti), căruia i s-a reţinut carnetul de legitimare pentru injurii aduse brigăzii de arbitri după meciul de la Dinamo Horezu, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 53 din Regulamentul Disciplinar.

Cluburile, jucătorii şi oficialii sancţionaţi au termen 5 zile de la comunicare să conteste la Comisia de Apel deciziile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe