Sparle si soparle,12.08.2019

luni, 12 august 2019
  • Într-un comunicat de presă-fluviu, publicat de toată mass-media locală, directorul Ciech Soda România, Witold Urbanowski, amenință că va opri fabrica începând din data de 19 septembrie 2019, dacă CET Govora nu reduce prețul la aburul livrat, dar reprezentanții CET nu trebuie să înghită „gălușca” și să știe că totul este un joc la CACEALMA al șefilor de la Ciech. Aceeași partitură a mai fost „cântată” și anul trecut de cei de la Ciech Soda România și, din fericire, nu s-a închis nimic și nimeni nu a fost concediat, iar acum se așteaptă reacția conducerii CET Govora, de aici și perioada de timp de 5 săptămâni dintre apariția comunicatului de presă al Ciech și momentul „închiderii” fabricii. Ziarul nostru pune pariu 100 de zloți polonezi cu directorul Urbanowski că Ciech Soda România nu se va închide după 19 septembrie?!?

 

  • Ipocrizie maximă la Organizația Femeilor Liberale! Șefa acestei structuri politice, Mihaela Andreianu, acuză în stânga și dreapta PSD de hărțuire și abuzuri comise asupra femeilor prin instituții sau alte societăți de stat, dar nu se uită în... ograda proprie, unde numitul Cristian Buican, încă președinte al PNL Vâlcea, a încercat, anul trecut, în sediul partidului, agresarea fizică a consilierei județene Roxana Călina Roșu. Noroc cu prezența de spirit a lui Samoil Vâlcu, altfel ieșea rău de tot....

 

  • Guvernul a aprobat recent acordarea de ajutoare de urgență pentru sprijinirea mai multor familii și persoane singure care se află în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, inundații și fenomene meteorologice severe, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială, în vederea ameliorării situației socio-materiale, de locuit și de sănătate ale acestora. Din județul Vâlcea, sunt 10 beneficiari, care vor primi suma totală de 430 milioane de lei vechi.

 

  • Zilele trecute, în cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural, reprezentanţii Gărzii Forestiere Vâlcea au anunţat că, din luna mai şi până acum, au fost împuşcaţi 445 de mistreţi din cota de 2.115 a judeţului, la nici unul dintre exemplarele împuşcate nefiind descoperit virsul pestei porcine africane. Astfel, în judeţul Vâlcea nu mai există cazuri de pestă porcină africană, fiind ridicate restricţiile de urgenţă impuse în localităţile în care au fost descoperiţi porci bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe