Emilian Francu: Primarii liberali valceni sunt nemultumiti de deputatul Cristian Buican - promite multe si nu face nimic!

joi, 8 august 2019

Publicatia online criterii.ro a publicat recent un amplu interviu cu fostul presedinte al PNL Valcea, Emilian Francu, care s-a aratat extrem de dezamagit de cum arata acum organizatia judeteana a liberalilor valceni si iata ce a mai spus despre actualul presedinte, deputatul Cristian Buican:

PNL, din păcate, s-a corcit prea mult cu cei veniți din PDL, și-a pierdut, cred, identitatea liberală, fiind practic „cotropit“ de aceștia, s-a afiliat în UE la „populari“ și a renunțat prea ușor la politicile liberale tradiționale. Îmi plânge sufletul când văd la televiziuni persoane care acum reprezintă PNL și se fac de râs. Ou sont les neiges d´antan?Unde sunt vorbitorii din PNL care te ungeau pe suflet cu argumente serioase, de obicei critice la adresa PDL sau PSD. Acum sunt doar sloganuri „subțiri“, neadaptate întrebărilor concrete primite. La nivel național (se vede și din ponderea vechilor liberali deveniți europarlamentari) nu mai cunosc decât 4-5 lideri proveniți din vechiul PNL. În rest, doar figuri băsiste, care forțaseră cu înverșunare distrugerea PNL (PSD – adversarul nostru tradițional, se lupta din răsputeri cu noi, dar purta, totuși, un minim dialog, și nu ne dorea destructurarea). Rău este că PNL nu a venit în ultimii ani cu prea multe idei legislative sau de guvernare noi, care să poată fi puse în practică. A ales să vorbească doar de Dragnea și de corupție. Oamenii s-au cam săturat, cred eu, să audă aceeași placă anti-corupție susținută de marii corupți din PDL. Măcar USR a venit cu figuri noi, mai credibile din acest punct de vedere. (Se vor afla și despre ei multe lucruri interesante, pentru că presa abia de acum încolo se va interesa de trecutul lor)
La Vâlcea, din discuțiile purtate în teritoriu, am simțit că primarii PNL sunt tare nemulțumiți de felul cum relaționează cu ei actualul președinte, care devine tot mai singur și rupt de realitate. Așteaptă un minim ajutor de la Cristi Buican, care este prezent în spațiul public cu tot felul de promisiuni, dar fără rezultate concrete. Este bine că are o echipă de postaci bună, dar dacă va ieși doar cu diverse comunicate scrise, unele, într-un îngrozitor limbaj de lemn, va pierde treptat plusul de electorat apărut după campania anti-Dragnea. De subliniat este totuși faptul că PNL este încă pe val, după europarlamentare, dar greul (menținerea imaginii și trendului) abia acum urmează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe