Sparle si soparle, 03.06.2019

duminică, 2 iunie 2019
  • După ce s-a casatorit cu Irina Argeșanu, liberalul Bogdan Popescu Argeșanu, președintele PNL Râmnicu Vâlcea, a fost „uns” membru în consiliul de administrație al SC Scavil SA, o societate ce deține mai multe spații comerciale, cu precădere în zona Dovali. S-a întâmplat cu ocazia adunării generale a acționarilor din data de 18 aprilie, când a fost ales un nou consiliu de administrație, în următoarea componență: Irina Argeșanu - președinte, Bogdan Popescu Argeșanu - membru. În anul 1990, în locul fostei unităţi ICRA, s-a înfiinţat SC Scavil SA - societate pe acţiuni cu capital integral de stat la data aceea, unitate cu personalitate juridică care îşi desfăşura activitatea în baza propriului statut aprobat. Constantin Argeşanu deţine 80,32% din acţiunile Scavil, iar restul aparţine diferitelor persoane fizice şi juridice.

 

  • Fostul primar din Alunu, Vasile Boeangiu, continuă războiul de la distanță cu actualul edil Cristian Birăruţi pe tema unor abuzuri din recenta campanie electorală. Concret, prin sesizarea înregistrată sub 129/29 mai 2019 la Biroul Electoral Judeţean nr. 40 Vâlcea, Vasile Boeangiu a sesizat faptul că primarul Cristian Birăruţi însoţit de şeful Serviciului Public de Alimentare cu Apă şi Canalizare Alunu şi consilierul local Trascău Aurelia au staţionat în faţa secţiei de votare nr. 158 Colteşti - Alunu cu scopul... de a influenţa alegătorii să voteze cu partidul lor, chiar în ziua de votare, în susţinerea celor sesizate, petentul a depus o planşă foto. Având în vedere prevederile Legii nr. 33/2007, potrivit cu care constatarea şi sancţionarea contravenţiei se realizează de ofiţerii, agenţii şi subofiţerii din cadrul Poliţiei Române. Faţă de aceste dispoziţii legale, BEJ Vâlcea a constatat că sesizarea este de competenţa ofiţerilor, agenţilor şi subofiţerilor din cadrul Poliţiei.

 

  • Primăria Râmnicului va organiza concurs în data de 20 iunie 2019 pentru ocuparea funcției de director la Căminul pentru persoane vârstnice Râmnicu Vâlcea, post vacant contractual pe perioadă nedeterminată. Condiţii specifice de participare la concurs: absolvenți cu diplomă de învățământ superior în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, cu vechime de minim 2 ani în domeniul serviciilor sociale sau absolvenți cu diplomă de licență ai învățământului superior în domeniul juridic, medical, economic și al științelor administrative, cu experiență de minim 5 ani în domeniul serviciilor sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe