NOUL MALL Shopping City Râmnicu Vâlcea va aduce zeci de branduri de top locuitorilor din regiune

marți, 3 octombrie 2017

 

Carrefour, Cinema City, New Yorker, Hervis, Orsay, Top Shop, Jysk și KFC sunt câteva dintre brandurile pe care le va găzdui Shopping City Râmnicu Vâlcea, a cărui inaugurare va avea loc la finalul acestui an.

 

Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centrul comercial full concept din regiune, ce urmează să fie inaugurat în luna decembrie a acestui an, se va remarca printr-o ofertă atractivă pentru cumpărături și divertisment. Printre brandurile pe care vizitatorii le vor putea găsi în noul centrul comercial se află New Yorker, Hervis, Orsay, English Home, Noriel, Jysk, Top Shop, Pepco, Meli Melo, Office Shoes, KFC, Spartan, Maxbet, dar și hipermarketul Carrefour – în premieră în Râmnicu Vâlcea.

Cu o gamă de peste 70 de branduri și servicii, pentru toate categoriile de public, dar și cu spații generoase, dispuse la parter și etaj, centrul comercial își urmărește obiectivul de a deveni principala destinație de shopping și petrecere a timpului liber din regiune. Din suprafața închiriabilă totală de 27.900 de metri pătrați, 24.000 de metri pătrați vor fi dedicați brandurilor de fashion, hipermarketului și serviciilor și aproximativ 2.000 de metri pătrați - zonei de divertisment, care va include o ofertă adaptată tuturor categoriilor de vârstă: restaurante și cafenele, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino și o terasă de peste 350 de metri pătrați, cu vedere unică spre râul Olt.

De asemenea, hipermarketul Carrefour va avea o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și 300 de angajați, devenind astfel unul dintre cei mai importanți angajatori din Râmnicu Vâlcea.

Oferta de divertisment va fi completată ulterior și cu cel mai mare și mai modern cinematograf multiplex din regiune – Cinema City - dotat cu 6 săli, ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice.

Mixul complet de chiriași și oferta atractivă de petrecere a timpului liber nu vor fi singurele atuuri ale Shopping City Râmnicu Vâlcea: mall-ul va surprinde și prin dotările de ultimă generație, fiind aliniat celor mai înalte standarde aplicate de NEPI în cazul tuturor centrelor comerciale dezvoltate până acum.

În urma unei investiții de 40 de milioane de euro, centrul comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle, liderul pieței imobiliare de retail din Europa Centrală și de Est, va fi un important motor pentru economia locală, ce va genera sute de locuri de muncă și va contribui la creșterea activității economice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe