|luni, octombrie 22, 2018
  • Follow Us!

Licitatie pentru reabilitarea străzii Calea lui Traian 

Licitatie pentru reabilitarea străzii Calea lui Traian

Direcţia Investiţii, Achiziţii Publice din cadrul primăriei a demarat prin publicarea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice – SEAP procedurile pentru proiectare şi execuţie supralărgire şi consolidare pe strada Fântânii, deschiderea ofertelor fiind programată pentru ziua de 16 iunie. O licitaţie importantă pentru municipiu – care se află în adjudecare – este amenajarea şi reabilitarea Căii lui Traian, comisia de analiză având de ales între cinci firme sau asocieri de firme care s-au prezentat la selecţie.

O altă achiziţie publică deosebită – a 10 autobuze pentru transport urban de călători – a fost adjudecată în favoarea unei asocieri dintre o firmă din Bucureşti şi o instituţie bancară, urmând ca, după consumarea perioadei de două săptămâni în care se pot depune contestaţii, să fie semnat contractul de achiziţie. De asemenea, Direcţia Administrării Domeniului Public a montat în ultima săptămână încă 6 bănci în oraş, a extins iluminatul public la blocul 65 şi a făcut marcaje la parcările de la blocurile A24-25, A3-4 din Ostroveni şi S7 de pe strada Gib Mihăescu.

S-au mai făcut balastări pe străzile Feţeni, Săliştea Nouă, Caiselor şi Prundului şi s-au montat borduri la blocurile 1-4, pe aleile Olăneşti şi Teilor şi pe bd. Tudor Vladimirescu. Totodată au fost făcute reparaţii cu 863 de tone de mixtură asfaltică la blocurile A24-25, pe faleza Olăneşti şi pe străzile Petrişor, Iacob Simian, Matei Basarab, Matache Temelie şi Mihai Eminescu.

Leave a Response