Ioan Filip este favoritul Olăneştiului

miercuri, 4 iunie 2008

Ioan Filip este favoritul Olăneştiului

 Întreaga populaţie din staţiunea Olăneşti pare decisă să-l aleagă pe Ioan Filip. Susţinut de „ Ziarul de Vâlcea” dinainte de campania electorală candidatul PDL a pornit cu şanse mici în campanie pentru că nu era cunoscut deajuns de locuitorii din Olăneşti. El se confrunta cu un primar şi un viceprimar în funcţie, cu oameni care erau consilieri locali şi cu un inspector general de Învăţământ care mai avea experienţa unor alegeri în care pierduse în turul doi.

În scurt timp oamenii din Olăneşti, Olăneşti Sat şi Cheia au înţeles că au nevoie de un om ca Ioan Filip la primărie. De un primar cinstit, bun, modest, apropiat oamenilor, cu programe electorale bune, cu susţinerea primarului Gutău din Râmnicu Vâlcea. Ioan Filip a obţinut un scor extrem de bun. El a luat cel mai mare număr de voturi dintre toţi candidaţii la primăria Olăneşti. Se va confrunta cu liberalul Gheorghe Ciucă în turul doi de scrutin. Iată ce transmite electoratului Ioan Filip :

Le mulţumesc tuturor care au votat, le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi îi rog să facă încă un efort în 15 iunie să se prezinte la urne. Ştiu că prin oraş unii politicieni fac înţelegeri sperând să deturneze voinţa dumneavoastră. Numai că de asemenea ştiu că populaţia din Olăneşti este deşteaptă şi mândră. Prea mândră pentru a fi cumpărată cu un kil de carne tocată, o găleată şi un litru d e ulei. Ştiu că deja unii promit postul de viceprimar altora. Eu nu pot promite postul d e viceprimar pentru că nu eu decid cine va fi ales viceprimar. Cei pe care i-aţi ales în consiliu local vor alege viceprimarul. Sper ca acesta să fie un om gospodar care să fie apreciat de toată populaţia. Eu vă promit doar că voi schimba radical în bine imaginea Olăneştiului dacă mă veţi alege duminică 15 iunie primarul vostru. Şi voi fi un primar pentru toţi . Nu pentru un partid, nu pentru o gaşcă, nu pentru un grup de interese. Voi fi un primar al tuturor din sat, din Cheia, din Olăneşti.„

Înainte de închiderea ediţiei am aflat că deşi atât PRM cât şi PSD speră că va obţine postul de viceprimar cu ajutorul consilierilor liberali cei din PNL sunt decişi să-l instaleze vice pe fostul şef al miliţienilor din Olăneşti, Tudor Ivan, un personaj controversat în staţiune şi ales în consiliu doar datorită sistemului d e vot pe liste. Imaginea lui Ivan ca şi cea a lui Ghimiş, poreclit dictatorul, sunt cele care îl defavorizează în mare parte pe candidatul liberal Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe