Şpârle şi Şoparle

joi, 25 ianuarie 2007

Şpârle şi Şoparle

• Liberalii vâlceni au fost surprinşi de un articol amplu şi detaliat în care explicam jocurile de culise din organizaţia judeţeană şi modul în care s-a desfăşurat o şedinţă a BPT Vâlcea. Şi bineînţeles au declanşat imediat o vânătoare de vrăjitoare pentru a depista sursa noastră de informare. Am râs în hohote când am aflat. Păi fiecare din cei 15 prezenţi la şedinţa au familii şi prieteni. Cărora le-au povestit câte ceva, care au povestit şi ei la rândul lor altora. Noi am cules informaţii, le-am asamblat, le-am legat prin raţionament şi aşa s-a făcut articolul.
• Singurul ziar care a publicat an de zile anunţurile unei firme cu pretenţii dar care nu se jenează să ţină în buricul târgului o baracă de tablă ruginită are un director. Care director este prieten la cataramă cu un mare şef de gardă de mediu. Care şef a făcut presiuni asupra unor subalterni de-ai săi pentru ca aceştia să ardă o amendă mare concurenţei celor cu baraca. Şi până la urmă un molea pus de liberali s-a dovedit destul de molâu să cedeze presiunilor. Şi a dat o amendă. În urma sesizărilor venite de la un Gică Contra umflat şi la propriu şi la figurat care şi-a făcut ONG pe bani aceloraşi afacerişti ce exportă tot profitul într-un off shore din Cipru. Numai că cei amendaţi şi-au dat seama cum stă problema şi au aflat cine sunt gunoaiele care le poartă sâmbetele.

• Proaspătul candidat al unei formaţiuni politice pentru primăria Râmnicului a fost văzut ieri în compania unei jurnaliste cu pretenţii  care-l fotografia de zor. Nu ne miră! Pe timpuri patronul şi patronul domnişoarei era turnător profesionist pentru subalternii actualului politician. Ce lume pestriţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe