Spectacol total la inaugurarea RIVER PLAZA Mall

luni, 13 noiembrie 2006

Spectacol total la inaugurarea RIVER PLAZA Mall

„Ziarul de Vâlcea” este una dintre publicaţiile locale şi centrale care au susţinut încă din prima fază proiectul realizării Mallului River Plaza în centrul Râmnicului. Am urmărit cu atenţie şi am informat opinia publică fiecare fază încă din octombrie anul trecut, când au demarat lucrările de construcţie a celei mai mari clădiri construite în judeţ după 1989.

Un an de muncă pentru o capodoperă

Valoarea investiţiei, de peste 18 milioane de euro, recomanda proiectul ca fiind cel mai important din zonă. Am crezut cu tărie că anul 2006 va fi anul în care acest proiect va fi finalizat deşi ştiam că unii politicieni de mucava se vor opune din interese meschine, din invidie, de dragul de a fi băgaţi în seamă şi bănuiam că răuvoitori vor încerca să pună fel de fel de piedici. Cei de la societatea Setler Mina, firmă care este proprietara mall-ului au trecut peste toate. Au găsit constructori renumiţi pentru fiecare detaliu, au organizat acţiuni de promovare. Au adunat un amalgam de societăţi de prestigiu printre chiriaşi, firme care vor desfăta nu numai populaţia Râmnicului, dar şi a judeţelor limitrofe. Marile companii au achesat la ideea de a-şi deschide magazine în mall-ul din Râmnicu Vâlcea încă de la Salonul Internaţional de Francize, care a avut loc în perioada 24-26 februarie la Bucureşti, în elegantul World Trade Center. O manifestare amplă la care au participat unele dintre cele mai cunoscute firme din lume şi care a beneficiat de prezenţa unui număr important de vizitatori. Am fost atunci  martorii succesului remarcabil de care se bucură cea mai mare investiţie din Râmnicu Vâlcea, River Plaza Mall din ideea unei tinere familii ambiţioase şi extrem de muncitoare, care a reuşit să creeze ceea ce acum câţiva ani părea imposibil. Unul dintre cele mai elegante şi frumoase centre comerciale din ţară în judeţul nostru. Standul celor de River Plaza Mall de la acest salon de francize s-a bucurat de prezenţa unui important număr de oameni de afaceri, directori ai unor prestigioase firme arhicunoscute publicului larg, dar şi de prezenţa multor ziarişti, constructori, arhitecţi, oameni de afaceri în căutarea extinderii.

Un oraş întreg vine la mall

Pentru a răspunde tuturor nevoilor consumatorilor săi, River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea a creat cel mai bun mix de chiriaşi, atât pentru optimizarea traficului vizitatorilor cât şi a volumului vânzărilor. Mixul de chiriaşi este adaptat condiţiilor existente pe piaţa locală, obiceiurilor de aprovizionare ale populaţiei, concurenţei existente şi viitoare şi cererii de pe piaţa spaţiilor comerciale. Mulţi tineri vâlceni şi-au găsit locuri de muncă bine remunerate la societăţile care vor opera aici. Iată că, River Plaza Mall se deschide la sfârşitul acestei săptămâni. Vineri, 17 noiembrie, la ora 19.00, începe un show care marchează inaugurarea centrului comercial. Va fi un spectacol total cu Proconsul, Cabral, Anna Lesko, Irina, Heaven şi 3rei Sud Est în prim plan. Vor fi focuri de artificii, surprize, premii, concursuri etc!

Traian Guminski

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe