Şpârle şi Şoparle

joi, 7 septembrie 2006

Şpârle şi Şoparle

#  Am aflat că lista firmelor şi persoanelor fizice păcălite de Petre Tănăsoaica pentru a da bani spre ridicarea unui monument dedicat lui George Ţărnea este impresionantă. Firma editoare a ziarului „Viaţa Vâlcii“ are datorii mari şi către bugetul de stat dar şi către foarte mulţi din ziariştii care au lucrat aici. Iuri Duţă, Candida Eftimie, Bogdan Nicula, Gabi Cârjaliu, Silviu Hăloiu, Eduard Dulăcioiu, Nicoleta Chera, Octavian Fulger, Cătălin Georgescu, Sorin Găinariu sunt doar câţiva dintre cei care nu şi-au mai primit ultimele salarii sau bani pe comisioanele rezultate din contractele de publicitate. De cele mai multe amândouă în acelaşi timp. Mulţi din foştii subordonaţi ai lui Tănăsoaica au renunţat la tentativele de recuperare a acestor sume.

# Primarul arestat Mircia Gutău a transmis directive viceprimarului Constantin Monceanu privind alegerea celui de-al doilea viceprimar. Cică Vali Monceanu trebuie să blocheze alegerea până la eliberarea lui Gutău. La PD e vânzoleală mare. Cei patru consilieri care-i vor locul lui Bebe Dicu trag sfori. Mircia a aflat prin gura soţiei sale că trebuie să desemneze între Romeo Rădulescu şi Roxana Iovan. Nu i s-a spus că sunt 4 pretendenţi. Doamna Iovan a apelat la ajutorul doamnei prefect. Încearcă săraca să scape din ACVARIM unde satrapul de Sorin Zamfirescu îi face viaţa amară. Acesta a apelat la colegii din PNL să blocheze o eventuală ascensiune a Roxanei de frică că aceasta se va răzbuna ca viceprimar pe el. Romeo (Rădulescu nu Popescu) spune peste tot că locul i se cuvine lui şi a comandat chiar un atac mediatic împotriva lui Mihai Botea. Care pare cel mai serios până la urmă. Dintre pedişti. De la PSD ar putea fi numit Valer Tudor. Dar nu vor unii liberali şi se pare că nici Gigi Matei. Care când ar vrea când nu ar vrea locul de vice. Pe care-l visează şi Nuică de la PRM. Spre surprinderea noastră nu vrea acest post Ion Nicolae. Doamne ce nebunie!

# O asociaţie de proprietari din Ostroveni a plătit un certificat de urbanism pentru copertine. Acum nu i se dă autorizaţia . Oamenii vor banii înapoi dar nu are cine să-i ajute. E vorba de o sumă aproape de 100 de milioane lei. Garajele ar trebui să se facă în Ostroveni, pe faleza Olăneştiului. Cineva din Serviciul Urbanism nu rezolvă situaţia. Nu ne miră , de aici nu pică nimic.

# Poliţia, OPC, Procuratura nu pot face nimic împotriva celui mai mare vânzător de maşini vechi din Râmnic care a escrocat sute de oameni . Acesta îţi ia maşina spre vânzare. Promite că-şi opreşte un comision şi-ţi dă banii în 30 de zile după ce ţi-a vândut autoturismul. Apoi nu-ţi mai dă nimic. Te plimbă până mori, până renunţi sau până angajezi un recuperator. Nimeni nu a apelat la instanţă dezgustat de încetineala justiţiei, de taxele de timbru şi greutatea de a pune în aplicare o sentinţă. Până când îşi va mai face de cap acest bandit ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe