Agenda Politică

joi, 11 mai 2006

Agenda Politică

PNL

Panduraşu, preşedintele organizaţiei din Râmnic
În urmă cu ceva vreme, din motive necunoscute de noi, Dragoş Ungureanu a demisionat din fruntea organizaţiei municipale Rm. Vâlcea a Tineretului Naţional Liberal. Preşedinte interimar a fost desemnat recent Adrian Panduraşu, un cunoscut om de afaceri şi de sport, secondat de vicepreşedinţii Dragoş Popescu şi Bogdan Pruteanu.

TNL

Tinerii liberali, conduşi de Bogdan Pistol, au împărţit 1.000 de pliante şi broşuri în localităţile Budeşti, Nicolae Bălcescu, Galicea, Ioneşti, Popeşti. În Campania de modernizarea a comunităţilor locale au fost implicaţi Viorel Dumitrache, Bogdan Zariescu, Ionuţ Mitu, Alexandra Ştefan, Cristian Doniţă, Bogdan Pruteanu şi Bogdan Gras.

PSD

Deputatul Aurel Vlădoiu a prezentat marţi, 9 mai, o nouă interpelare în Camera Deputaţilor. Adresată premierului Călin Popescu Tăriceanu interpelarea etse redactată în termeni duri dar care reflectă realitatea;”… vă solicit, domnule Prim-Ministru, să prezentaţi Parlamentului României măsurile concrete pe care le-ati întreprins începând din luna decembrie, practic de când se ştia că există riscul ca localităţile aflate de-a lungul Dunării să fie inundate, pentru a preîntâmpina sau a limita efectele acestor calamităţi.Ce fonduri a alocat Guvernul? Ce s-a făcut cu aceste fonduri? Cine sunt, cei din Guvern sau din administraţiile locale, care se fac vinovaţi de incompetenţă sau neglijenţă în serviciu? Sper că nu vom primi răspunsuri  puerile gen „ oamenii trebuie să înveţe să convieţuiască cu apele” şi nici nu veţi arunca vina pe regimurile anterioare, pe Apolodor din Damasc sau pe primarii P.S.D. –işti ai  localităţilor distruse de ape. Preferabil  ar fi un răspuns personal în faţa Parlamentului şi nu un text redactat de subalternii dumneavoastră şi trimis nouă.”

PRM

Ex senatorul Nicolae Pătru, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea continuă lansarea unor idei fantasmagorice sau utopice. Recent el a declarat că Vâlcea nu e vizitată de investitori pentru că nu avem aeroport şi a solicitat construirea unuia pe…platforma chimică.Pe plan local PRM nici nu mai contează organizaţiile locale fiind aproape inexistente.

PD

Senatorul Dorel Jurcan a început să fie vizibil în cele din urmă prin judeţ iar democraţii mobilizează acum şi tineretul pe care l-au neglijat ani buni. Se spune că cel puţin doi primari PSD vor deveni membrii ai PD în curând la mijloc fiind vorba şi despre intervenţia unui ministru. Vom vedea.

PC

Dacă a nivel naţional conservatorii au mari probleme netrecând în sondaje de pragul electoral la Vâlcea activitatea intensă a preşedintelui Consiliului Judeţean ( de! vina liberalilor şi a pesediştilor) Dumitru Buşe, dă roade. Consilierii judeţeni trimişi pe teren au făcut organizaţii locale iar unii primari au fost brusc atraşi de doctrina conservatoare. La alegeri însă vor conta activiştii cu experienţă nu promisiunile şi …. Presiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe