Victorie la pas şi şanse de afirmare pentru junioare

luni, 20 februarie 2006

Handbal feminin / Liga Naţională

 

Victorie la pas şi şanse de afirmare pentru junioare

 

HC Oltchim a dispus de CSM Sibiu după ce primele 12 minute din meci au stat sub semnul echilibrului

 

Spuneam într-o ediţie anterioară că măsurile luate cu jucătoarele de handbal de la Oltchim au picat într-un moment favorabil, mai exact în perioada în care gruparea antrenată de Cornel Bădulescu are de înfruntat o serie de echipe modeste. A fost meciul de la Deva şi afirmarea Carlei Vădineanu. Acum, cu CSM Sibiu, cam toate jucătoarele şi-ar fi dorit să se afirme, iar antrenorul Bădulescu le-a dat tuturor şanse, indiferent că a fost vorba de Vădineanu, Ursachi sau Rouă.

Interesant este faptul că în poartă nu s-a aflat Stăncuţa Guiu, dar în locul ei Simona Bistriceanu s-a descurcat de minune. Începutul a fost ceva mai timid şi era cât pe ce ca suporterii să-şi piardă răbdarea. Din fericire doar 12 minute s-a putut vorbi de un echilibru, când sibiencele nu ne lăsau să ne distanţăm la mai mult de două goluri. De la 7-5 pentru Oltchim, graţie paradelor excelente ale portăriţei noastre, atacul a putut să se desfăşoare în linişte şi diferenţa a crescut încet şi sigur: 10-5 în minutul 16, 16-9 în minutul 27 şi un 19-10, conform cu realitatea din teren, la finalul primei reprize.

În partea a doua a partidei nu s-a mai jucat „la scor“, ci s-a urmărit spectacolul şi aplicarea unor scheme tactice în teren inclusiv de jucătoarele tinere. Spectatorii au fost încântaţi, iar scorul final, 33-24, este „strâns“ în comparaţie cu ceea ce s-a petrecut în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea.

O ultimă confruntare mai lejeră în deplasare poate fi considerată şi cea de săptămâna aceasta când fetele noastre se vor deplasa la Baia Mare pentru partida cu HCM, unde este absolut necesar un succes dacă se doreşte realizarea obiectivului de clasare pe locul 2 la finele actualei ediţii de campionat.

George ANDREI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe