CONSILIERII PNL SI USR BLOCHEAZA INVESTITORII SI DEZVOLTAREA ORASULUI! PUZ-ul dezvoltatorului Florin Cioaca este blocat ILEGAL!

joi, 8 septembrie 2022

 

Consilierii PNL si USR continua sa FRANEZE dezvoltarea municipiului Ramnicu Valcea! Consilierii anti-dezvoltare voteaza impotriva proiectelor de constructii care creeaza sute de noi locuri de munca si aduc sume importante la bugetul orasului!

PUZ-ul dezvoltatorului imobiliar Cioaca este realizat ireprosabil de arhitecti, asa cum ne-au confirmat foarte multi specialisti in domeniu. PUZ-ul, referitor la constructii de imobile pe strada Ion Creanga, are atasate toate avizele si documentele necesare votului favorabil in sedinta de Consiliu Local. Despre Planul Urbanistic Zonal ”Ansamblu imobile de locuinţe colective şi funcţiuni complementare” – strada Ion Creangă nr. 31, Municipiul Râmnicu Vâlcea, beneficiar Florin Cioacă – Villa Noastră SRL, Arhitectul șef al municipiului, Petre Mihăilă, a declarat ca este realizat in conformitate cu toate prevederile legale și cei care il resping ignoră legea.

Este vorba despre blocuri ultramoderne, de locuințe, birouri și spații comerciale menite să dezvolte domeniul locativ al municipiului Ramnicu Valcea si, implicit, sa scada preturile la apartamente prin numarul mare de noi spatii locative.

Unii dintre consilierii ziși de dreapta au ocupații incerte nu au făcut mai nimic în viață. Nu se pricep la dezvoltare urbană, la managementul teritoriului și nici nu vor să îi asculte pe specialiști. Întrebați fiind de ce decid ceea ce decid spun că este vot politic. Umblă vorba că acest vot politic este impus de liderul politic care este nemulțumit că nu se află în jocul de interese. Primarul Mircia Gutău a spus, în mai multe declarații, că deciziile se iau ”la stână”.

Desi ar fi trebuit ca acest proiect sa demareze de mai multe luni a fost mult intarziat de catre consilierii PNL si USR din cadrul Consiliului Local care s-au opus sistematic aprobarii proiectului si inceperii ridicarii constructiilor motivati de un asa zis vot politic care nu ar mai permite ridicarea unor imobile care sa dezvolte orasul.
Consilierii PNL si USR nu sunt interesati de faptul ca proiectul respecta toate conditiile de legalitate si a fost avizat anterior de catre aparatul de specialitate din cadrul Primariei. Mai mult, acest refuz este lipsit de orice motivatie legala!
Ca atare, acest blocaj il determina pe investitor sa depuna plangere prealabila la Consiliul Local si, totodata, sa someze personal, prin executorul judecatoresc, consilierii care se opun fara nicio motivatie reala proiectului, care se fac raspunzatori in mod direct pentru toate pierderile financiare suferite. Se vor cere despagubiri de milioane de euro!

f_350_200_16777215_00_images_banner4_pirvulescu

 

Gheorghiu

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe