Obiecte sanitare de care ai nevoie in casa. Afla la ce sa te uiti cand intri intr-un magazin de profil

marți, 7 iunie 2022

Te-ai decis sa iti amenajezi baia pentru un plus de confort si pentru a avea la indemana toate obiectele de care ai nevoie?

Poti incepe prin a investi in coloane dus, dar si in accesorii de baie. Toate sunt esentiale pentru confortul tau personal si pentru a-ti organiza spatiul cat mai bine, in special pentru ca baia este una dintre cele mai importante incaperi din casa ta!

Coloane dus

Acestea sunt obiecte sanitare moderne si interesante pe care le ai puse la dispozitie. Avand un design deosebit si fiind realizate din materiale de calitate, te vei putea bucura de un plus de confort: avand o para fixa, nu va mai trebui sa stai niciodata cu dusul in mana. Te vei bucura de caderea apei de sus si de jetul pe care il vei alege. Desigur, vei putea alege si o coloana care are si un furtun de dus, astfel incat sa il poti folosi ori de cate ori este nevoie, pentru a te bucura de un confort sporit! Aceste seturi contin o baterie, coloana de dus, o para fixa, un furtun, dar si obiectele necesare pentru montare!

Baterii

Bateriile sanitare pot avea monocomanda sau dubla comanda. Despre cele cu monocomanda trebuie sa stii ca au doar un singur robinet, care se poate invarti spre stanga sau spre dreapta, pentru a alege apa calda sau rece. In privinta bateriilor cu dubla comanda, ele sunt clasice si au 2 robineti separati, unul pentru apa rece, iar celalalt, pentru apa calda. Acestea pot fi direct incastrate in perete sau montate direct pe lavoar. In functie de preferintele tale, dar si de spatiul de care dispui, vei putea face alegerea potrivita!

Baterii cu termostat

Alternative ale bateriilor clasice sunt cele cu termostat, care iti ofera posibilitatea de a alege temperatura potrivita a apei, in functie de preferintele tale. Astfel, nu te vei mai confrunta niciodata cu fluctuatiile neplacute de apa calda si apa rece. In plus, fiecare membru al familiei isi va putea alege temperatura ideala pentru el, deoarece aceste baterii moderne sunt foarte simplu de utilizat!

Accesorii pentru baie

Incepand de la savoniera sau un dispenser de sapun, agatatori pentru prosoape si un suport pentru hartia iginica si pana la rafturi de colt, toate sunt necesare baii tale pentru a te bucura de confort si a pastra lucrurile in ordine. De exemplu, poti investi intr-o perie de toaleta pentru a-ti pastra vasul de toaleta mereu bine iginizat! Aceasta vine la pachet cu un suport metalic rezistent, special pentru a pastra peria mereu curate si gata de a fi folosita!

Comandarea produselor de pe Internet

Tine cont de faptul ca ai posibilitatea de a-ti comanda direct de pe Internet coloana de dus care consideri ca se incadreaza cel mai bine in baia casei tale. Alege produsul dorit, plaseaza-l in cosul de cumparaturi virtual, iar apoi selecteaza metoda de plata si bucura-te de un set complet, gata de a fi instalat fara batai de cap!

Accesand site-ul Baterii-Lux.ro vei avea la dispozitie o gama variata de produse de top, special create pentru ca tu sa te bucuri de ele un timp indelungat! Studiaza accesorii baie, dar si alte produse pe care le ai puse la dispozitie si comanda online exact ceea ce iti doresti! Incepand de la coloane pentru dus, baterii pentru bucatarie si baie, pana la accesorii eficiente si moderne – pe toate le gasesti si le poti comanda din confortul casei tale! Foloseste datele de mai jos pentru a te putea bucura de produse de inalta calitate!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0721482872

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe