Mesaj dur pentru liberali: Meritati sa fiti PEDEPSITI de romani!

miercuri, 6 mai 2020

MĂI „PITICILOR” GALBENI, LĂUDĂROȘI …

Veți începe să vă lăudați. De săptămâna viitoare, veți începe să spuneți cum ați salvat voi mii de vieți, în timp ce aproape o mie deja s-au pierdut.

NU veți spune că sunteți voi responsabili, veți spune că voi ați făcut totul, că voi ați luat cele mai bune măsuri, nu veți aduce aminte de amenzi și nici nu veți spune ce veți face cu banii din amenzi.

NU veți spune că materialele aduse la spitale au venit cu facturi cu tot de la compania de stat care le-a livrat și veți uita total să spuneți că ați lăsat primarii să se lupte cu mâinile goale.

VEȚI UITA să spuneți că ați apărut la TV în miez de noapte solicitând autorităților locale să ia măsuri, în timp ce rectificările voastre bugetare pentru primării au fost de 7 - 8.000 lei, adică nici măcar pentru o zi în care să reziste în fața acestor necazuri.

Primarii au avut grijă de cei carantinați, izolați, primarii au fost solicitați când cineva s-a îmbolnăvit. Același lucru s-a întâmplat și la nivelul Consiliilor Județene, cărora le-ați cerut să asigure cazare și masă pentru cei din protecția socială, cărora le-ați cerut să dea bani la spitale și cărora ați uitat să le asigurați fondurile necesare. Cu toate acestea, și primarii, dar mai ales medicii, asistentele, pompierii, personalul de pe ambulanțe etc., ei sunt adevărații eroi.

Voi, ca niște „pitici galbeni, lăudăroși”, veți apărea de două, trei ori pe zi la tv, ne veți spune cum să avem grijă, o să ne mulțumiți pentru că am fost înțelegători și, între timp, ne veți mai ține într-o formă sau alta în casă.

Pe voi nu vă vor lovi „blestemele” celor care și-au pierdut familiile, pe voi vă vor lovi companiile românești, companiile din turism, fermierii pe care i-ați adus la disperare, pentru că în realitate vă lăudați cu NIMIC, în realitate trebuie să plecați URGENT!

În realitate, nu meritați să fiți uitați, ci să fiți PEDEPSIȚI!

Biroul de presă al PSD Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe