BĂRBAT REȚINUT PENTRU NERESPCTAREA ORDINULUI DE PROTECȚIE

luni, 5 august 2019

 

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat din comuna Copăceni, pentru nerespectarea obligațiilor impuse prin ordinul de protecție.

La data de 04 august a.c., polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de o femeie, din comuna Copăceni, cu privire la faptul că, concubinul ei, un bărbat de 43 de ani, a încălcat ordinul de protecție, intrând în locuința sa.

Ajunși la fața locului și din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 43 de ani, nu a respectat ordinul de protecție emis în primă fază de polițiști sub formă provizorie pe o perioadă de 5 zile și prelungit de Judecătoria Horezu, pe o perioadă de 6 luni.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea, începând cu orele 22:30.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea a ordinului de protecție și violare de domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe