Un câine a găsit un bebeluş mort şi l-a adus acasă la stăpânul său, care a anunţat Poliţia

joi, 19 iulie 2012

S-a întâmplat la Băile Govora:

Un câine a găsit un bebeluş mort şi l-a adus acasă la stăpânul său, care a anunţat Poliţia

Un câine a găsit un bebeluş decedat, îngropat în apropierea albiei unui pârâu din oraşul Băile Govora, iar stăpânul animalului a anunţat poliţiştii, care au identificat-o pe mamă, aceasta declarând că fătul era mort.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, agenţii de la Poliţia oraşului Băile Govora au fost sesizaţi luni, 16 iulie, la numărul unic de urgenţă 112 de către o femeie din oraşul Băile Govora că în momentul în care a lăsat câinele liber, acesta a venit acasă, ţinând în gură un făt mort.ÔÇ¿ÔÇ¿“S-a constituit echipă de cercetare la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Poliţiei Băile Govora, care s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că fătul, care avea o lungime de 50-55 de centimetri, fusese îngropat în apropierea albiei unui pârâu. În baza concluziilor stabilite din cercetarea la faţa locului şi a investigaţiilor s-a stabilit că în 13 iulie o femeie de 39 de ani, din localitate, acuzând dureri abdominale, a mers la toaletă şi a expulzat fătul care s-ar fi născut mort, după care l-a luat şi l-a îngropat în albia unui pârâu din apropiere", a declarat subinspector Alina Teodorescu.ÔÇ¿ÔÇ¿Cazul este anchetat de poliţişti sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul Judeţean Vâlcea.

Evenimente rutiere, soldate cu răniţi uşor

La data de 16 iulie a.c., ora 14.00 , M. Constantin, de 52 ani, din comuna com. Mateeşti, în timp ce conducea autoturismul marca Opel, pe DJ 605 A, în localitatea Berbeşti, a lovit cu partea faţă a autovehiculului pe minora C. A., de 16 ani care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportată transportat la Spitalul orăşenesc Horezu în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 
La data de 16 iulie a.c., ora 17.20, D. Raul, de 40 ani, din comuna Ștefăneşti, a condus autoturismul marca Dacia Nova, iar la intersecţia cu str. Tudor Vladimirescu, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP intrând în coliziune cu un moped neînregistrat, condus de N. Vasile de 18 ani din comuna Voiceşti, care circula regulamentar.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporala uşoară a conducătorului mopedului, diagnosticat cu escoriaţii şi a pasagerului de pe moped, B. Gheorghe, de 23 ani, din comuna Voiceşti, diagnosticat cu plăgi contuze şi escoriaţii.

Accident de muncă produs în Râmnicu Vâlcea

La data de 16 iulie a.c., ora 14.43, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin SNAU 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în incinta unei societăţi comerciale a avut loc un accident de muncă, victima fiind T. Gheorghe, de 51 ani, din comuna Tomşani. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că T. Gheorghe este angajat cu contract de muncă, şi i-a fost solicitat să execute o lucrare de reparaţie a unei uşi metalice. 
Astfel, în timp ce se afla pe o scară metalică la o înălţime de aproximativ 1,5 metri, s-a dezechilibrat şi a căzut, izbindu-se de sol.
Victima a suferit leziuni traumatice la nivelul membrelor inferioare şi a bazinului şi a fost internată în cadrul Spitalului judeţean de Urgenţă Vâlcea, Secţia Ortopedie urmând ca medicii să stabilească diagnosticul.
 În continuare se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul, urmând a se propune soluţie procedurala prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Un minor de 13 ani este dat dispărut

• Dacă aveţi informaţii care pot duce la identificarea acestuia nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!
 
 La data de 15.04.2012, Claudiu I., de 13 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.
 Din datele deţinute de poliţiştii vâlceni până în prezent, minorul a fost văzut ultima dată în ziua de 19 aprilie a.c., la centrul de primiri urgenţe din cadrul D.G.A.S.P.C. Dolj. Minorul a fost instituţionalizat pentru că a fost identificat vagabondând şi cerşind în zona gării C.F.R. Craiova.
 
Semnalmente: înălţime 130-139 cm, greutate 30 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi verzi, ten deschis. Are strabism la ochiul drept.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acesta tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

ÔÇ¿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe