Afaceriştilor Ploscă şi Crăciunescu le-a luat foc tocmai arhiva de documente contabile

miercuri, 8 iunie 2011

Incendiu dubios la depozitul Magic Tic Tac din Dovali

Afaceriştilor Ploscă şi Crăciunescu le-a luat foc tocmai arhiva de documente contabile

Pompierii militari din, cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 06.06.2011, la ora 10.08 pentru stingerea unui incendiu produs în incinta unui depozit de produse alimentare aparţinând unei societăţi comerciale din Râmnicu Vâlcea (Magic Tic Tac), situată pe strada Iancu Pop, în arhiva de documente contabile.
Până la stingerea incendiului au ars circa 60 kg de documente de arhivă ce urmau să fie distruse. După circa 15 minute de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri aflate în apropiere. Cercetările preliminare arată că incendiul a fost declanşat de un scurtcircuit la instalaţia de alimentare cu energie electrică.

Au furat casa de marcat din magazin

Poliţiştii municipali au fost sesizaţi de Gheorghe V., administrator al unei societăţi comerciale din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, în perioada 03-06.06.2011, persoane necunoscute, prin forţarea uşii de pe latura sudică, au pătruns în spaţiul comercial situat la parterul unui bloc de pe strada Calea lui Traian, de unde au sustras casa de marcat fiscală, prevăzută cu sertar de bani.
Cu ocazia cercetării locului faptei, poliţiştii au identificat, sub scara din holul imobilului, casa de bani , iar în interiorul magazinului, printre corpuri de mobilier a fost identificată şi partea electronică a casei de marcat (tastatura, ecranul afişaj electronic).
Autorii faptei nu s-au ales însă cu o pradă prea mare, în sertarul casei de marcat găsind doar suma de 30 lei.
În continuare, oamenii legii efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Îmbătrânire facială artificială a unei minore dispărută în anul 2007 din oraşul Berbeşti

La mai bine de 4 ani de la dispariţia minorei Ghioca Elvira Loredana, în vârstă de 9 ani, din oraşul Berbeşti, judeţul Vâlcea, poliţiştii vâlceni continuă căutările în speranţa că vor reuşi să o găsească şi să rezolve astfel cel mai greu caz de dispariţie al unui minor, înregistrat până în prezent, în acest judeţ.
Minora a dispărut în împrejurări necunoscute, de pe raza localităţii de domiciliu, la data de 21.02.2007, fiind pusă în urmărire naţională şi internaţională.
Poliţiştii vâlceni au reuşit cu sprijinul unui specialist criminalist, din cadrul I.P.J.Bihor, să realizeze îmbătrânirea facială artificială a minorei, acum în vârstă de 13 ani şi 11 luni şi speră ca prin publicarea acestei fotografii, de către mass-media, să obţină de la cetăţeni, date şi informaţii noi care să-i ajute în anchetă.
Dacă deţineţi date şi informaţii privind această cauză, vă rugăm să le furnizaţi poliţiştilor fie adresându-vă direct celei mai apropiate unităţi de poliţie, fie contactând telefonic ofiţerii Biroului Urmăriţi al I.P.J.Vâlcea, la numerele de telefon 0250/703162, 0250/703165, sau apelând gratuit numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii vâlceni au reţinut cinci producători ilegali de ţigări

În data de 03.06.2011, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu, în colaborare cu comisarii Garzii Financiare - Secţia Vâlcea şi ofiţeri SJIPI Vâlcea, au declanşat o acţiune ce a vizat destructurarea unei reţele de producere, depozitare şi comercializare ilegală a ţigaretelor.
Cu această ocazie, au fost executate un număr de 7 percheziţii domiciliare şi controale economice pe raza localităţilor Râmnicu Vâlcea, Lăpuşata, Roşiile şi Slătioara, respectiv la două locaţii în care se produceau ilegal țigarete, două depozite de ţigarete şi tutun precum şi trei puncte de comercializare.
Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării, următoarele bunuri: 7 dispozitive manuale de încărcat ţigarete; 1 dispozitiv pentru rulat folie, respectiv confecţionat ţigarete;1 aparat de măcinat tutun; 3 ciocănele cu arome pentru ţigări şi o seringă folosită pentru aromarea tutunului; 13,8 kg tutun, 11.983 ţigarete şi suma de 2.913 lei.
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, la sediul Poliţiei Horezu au fost conduse un număr de 5 persoane, învinuite de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, fapte prevăzute de art. 270 al.3, din Legea 86/2006 şi art. 9, al.1, lit.a, din Legea 241/2005.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, cu învinuiţii în stare de libertate.

Accident rutier soldat cu şapte victime în Râmnicu Vâlcea

Sâmbătă, la ora 13.26, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe DN 64, în zona Râureni, s-a prosdus un accident rutier soldat cu şapte victime.
Astfel, în timp ce conducea un autoturism, marca Dacia, din direcţia Băbeni, către Râmnicu Vâlcea, Gheorghe I., de 60 de ani, din municipiu, la km.112+571 m, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, marca Dacia, condus regulamentar de Ion A., de 48 de ani, din Băbeni.
În urma accidentului au fost răniţi grav conducătorul auto Gheorghe I., care a suferit o fractură de femur şi traumatism toraco abdominal şi Corneliu F., de 69 de ani, pasager pe bancheta stânga spate în autoturismul condus de Gheorghe I., care a suferit fracturi costale şi multiple traumatisme. De asemenea, au suferit răni uşoare: conducătorul auto Ion A., Mihai G, de 45 de ani, pasager pe scaunul dreapta faţă în autoturismul condus de Gheorghe I., Robert A., de 20 de ani, pasager pe scaunul dtrapta faţă în autoturismul condus de Ion A., Lucian P., de 23 de ani, pasager pe bancheta stânga spate în autoturismul condus de Ion A. şi Constantin V., de 45 de ani, pasager dreapta spate în autoturismul condus de Ion A.
Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă.

Minor dispărut identificat de poliţişti

Poliţiştii Biroului Urmăriţi au reuşit identificarea minorului de naţionalitate turcă, PIRCAN BUGRA HIKMET CAN, de 15 ani, cu domiciliu în Râmnicu Vâlcea.
Tânărul, fusese pus în urmărire naţională în data de 02.06.2011, după ce plecase de la domiciliu, în urma unor neînţelegeri cu părinţii.
Minorul a fost identificat în cartierul Stolniceni, din municipiul Râmnicu Valcea şi a fost încredinţat familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe