Lucian Borța, candidat PSD la Primaria Dragasani: Fără taxe pentru sănătatea și fericirea copiilor noștri!

joi, 28 martie 2024
Fără taxe pentru sănătatea și fericirea copiilor noștri!
Astăzi vreau să aduc în atenția dumneavoastră o problemă cu care ne confruntăm: starea actuală în care se află Parcul Batca din Drăgășani.
Cu toții știm că acest loc ar trebui să fie un spațiu verde și prietenos, un loc de recreere și activități sportive pentru toți locuitorii orașului nostru.
Din păcate, realitatea este alta. Ștrandul este neglijat, suprafețele din terenul de tenis sunt deteriorate, iar terenul de fotbal pare să fi fost lăsat în uitare. Acest lucru nu este normal!
Ma voi ocupa să fac schimbări concrete pentru îmbunătățirea terenurilor de sport astfel:
✔Refacerea suprafețelor din terenul de tenis în terenuri multifuncționale. Mă voi ocupa ca terenul de tenis să devină spațiu care să servească mai multor activități sportive, inclusiv tenis, fotbal și handbal.
✔Schimbarea mochetei deteriorate de la terenul de fotbal.
✔Recondiționarea balonului de fotbal și adaptarea acestuia cu vestiare încălzite. Vrem ca balonul de fotbal să devină un loc confortabil și sigur pentru toți cei care doresc să practice acest sport.
✔Promisiunea că părinții nu vor mai plăti accesul la antrenamentele copiilor la balonul de la Batca începând cu iarna aceasta.
✔Acces gratuit la toate terenurile de sport de la Batca pentru copii și adulți pe bază de programare. Fie că vorbim despre tenis sau fotbal, cu toții ar trebui să avem acces la aceste facilități fără nicio taxă.
Este timpul să facem o schimbare reală în comunitatea noastră! Vă cer sprijinul, susținerea și încrederea pentru a pune în aplicare aceste idei și pentru a transforma zona Batca într-un loc de mândrie pentru noi toți.
Lucian Borța
Președinte PSD Drăgășani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe