Două adolescente, filmate în timp ce-și împart pumni în toaleta unui liceu din Vâlcea. Niciun coleg nu s-a obosit să le despartă

joi, 21 martie 2024

Incident șocant la Liceul Economic din Vâlcea. Săptămâna trecută, pe data de 14 martie, două fete au fost filmate în timp ce își împărțeau pumni în toaletă, de față cu numeroși colegi. Desigur, martorii nu s-au obosit să le oprească, ci au filmat totul, minunându-se de momentul pe care îl trăiesc.

Din primele informații, cele două fete sunt colege de liceu, iar conflictul ar fi pornit de pe rețelele de socializare, unde adolescentele și-ar fi împărțit replici tăioase. Una dintre ele, mai agresivă și impertinentă, a sărit la părul rivalei, după ce s-a asigurat că toți cei din jur îi urmăresc prestația. Însă, cum astfel de situații sunt întotdeauna imprevizibile, tânăra a ieșit destul de șifonată din altercație.

Potrivit Vocea Vâlcii, directorul Liceului Economic preciează că s-a intervenit imediat asupra acestui caz revoltator, fiind anunțată comisa de violență a unității școlare, poliția dar și părinții fetelor. Sancțiunile se vor aplica în funcție de regulamentul școlar, elevele fiind consiliate la cabinetul liceului.

Sursa si video: https://observatornews.ro/eveniment/doua-adolescente-filmate-in-timp-cesi-impart-pumni-in-toaleta-unui-liceu-din-valcea-niciun-coleg-nu-sa-obosit-sa-le-desparta-568486.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe