Care sunt 5 dintre cele mai căutate joburi fără studii superioare?

luni, 18 martie 2024
Creșterea afacerilor din mediul online a modificat piața muncii, generând noi oportunități în carieră cu venituri atractive, pentru persoanele fără experiență profesională sau studii superioare. Astfel, cei aflați în căutarea unui job au mult mai multe opțiuni disponibile astăzi, cu posibilitate de angajare rapidă.

Iată care sunt 5 dintre cele mai căutare locuri de muncă din România, la care te poți angaja fără studii superioare sau experiență anterioară:


  1. Agent livrator

Agentul livrator este unul dintre cele mai căutate locuri de muncă. Dacă te interesează un astfel de job, vei fi surprins de condițiile avantajoase de lucru, precum plata atractivă, de până la 10.000 de lei pe lună, bonusurile de performanță și programul flexibil.

Sarcinile pe care le ai de îndeplinit, atunci când lucrezi ca livrator, includ livrarea promptă a comenzilor, atitudinea respectuoasă și responsabilitate în gestionarea banilor. În cazul persoanelor care nu au un mijloc de transport pentru desfășurarea activității, există angajatori care pun la dispoziție mașină sau scuter.


  1. Curier

Tot mai multe persoane preferă să facă cumpărături online, această creștere aducând cu sine o cerere pentru joburile de curieri. Printre cerințele acestora se află permisul de conducere de categoria B, capacitatea de organizare, abilitățile de comunicare, amabilitatea și orientarea către client.

În ceea ce privește plata, există angajatori care oferă minim 3.000 de lei, în funcție de experiență și numărul de livrări. În oferta de angajare este menționat faptul că tipsul dublează salariul.

  1. Ambalator de colete

Un alt loc de muncă foarte solicitat în ultimii ani este cel de ambalator de colete. Cei care ocupă această poziție sunt însărcinați cu procesarea și pregătirea comenzilor pentru livrare.

De asemenea, se mai fac angajări ca ambalator marfă. Angajații trebui să ambaleze marfa manual, fiind necesară o atenție sporită în corectitudinea cântăririi.

Salariul pentru un ambalator de colete poate fi de aproximativ 4.000 de lei.


  1. Model de videochat

Unele persoane se îndreaptă către angajări videochatgrație veniturilor mari și a cerințelor puține pe care candidatele trebuie să le îndeplinească. Pentru a lucra ca model nu este necesară experiența anterioară.

Totodată, modelele beneficiază de traininguri dedicate și condiții de lucru atractive. Spre exemplu, dacă lucrezi într-un studio videochat București, poți avea un venit garantat de 1.000 - 1.500 de euro pe lună, chiar din primele 3 luni.

În plus, poți primi până 70% din încasări, beneficiind totodată de un program flexibil.

  1. Reprezentant vânzări

Dacă îndrăgești să relaționezi cu clienții, poți ocupa un job de reprezentant vânzări. În funcție de angajator, salariul poate depăși 1.000 de euro pe lună.

Spre exemplu, o companie care activează în domeniul energiei regenerabile oferă până la 2.000 de euro pentru o poziție o reprezentant vânzări.

Angajatul are responsabilitatea de a informa potențialii clienți cu privire la beneficiilor sistemelor de energie solară.

Fie că îți dorești un loc de muncă pentru o perioadă scurtă sau mai îndelungată, toate cele 5 joburi prezentate în acest articol pot fi potrivite. Angajarea rapidă, fără să fie necesare studiile sau experiența anterioară, mărește șansele tuturor celor interesați să își găsească de lucru în scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe