Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a ramas si fara permis de conducere! Pieton de lux, vanator fara... pusca!

miercuri, 21 februarie 2024

Ghinioanele se tin scai de deputatul liberal Cristian Buican! După ce în urmă cu câteva luni i-a fost anulat dreptul de port-armă şi a fost amendat cu suma de 5.101 lei, zilele trecute a ramas si fara permis de conducere, dupa cum singur a marturisit de teama sa nu afle presa inainte... :)))))

Parlamentarul liberal s-a declarat nemulţumit nu atât de faptul că a rămas fără permisul de port-armă, cât mai ales de faptul că aceste informaţii au apărut în presa locală, potrivit Agerpres. Penibil!

"Cu siguranţă, va apărea în curând şi că mi-am pierdut permisul de conducere, fiind înregistrat cu o viteză mai mare decât cea legală de un aparat radar, acum vreo două săptămâni. Sunt contravenţii care nu reprezintă chestiuni grave aşa cum vor unii să pară", a mai afirmat deputatul Buican, care ar fi facut un MEGA SCANDAL daca alti politicieni ar fi comis aceste... chestiuni "minore".

Nu este prima data cand presedintele PNL Valcea ramane pieton, acesta a mai ramas fara permis de conducere si in anul 2013. Vitezomanul Gica...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a ramas si fara permis de conducere! Pieton de lux, vanator fara... pusca!”

  1. A ràmas fără permis că a făcut accident la intersecția de la liceul Lahovary. Are tupeu spunând că pt viteză. In jurul orei 01 s-au lovit frontal cu alt auto BMW, și totul s-ar petrecut că și cum n-ar fi. Mașina dânsului era "parcată"pe trotuar cu numerele date jos( de ce???) , cu spatele spre magazine. Pt viteză???

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe