Peste 300 de tineri au participat la cea de-a doua ediţie a proiectului de educare în securitatea cibernetică din Vâlcea

joi, 1 februarie 2024

Peste 300 de tineri, majoritatea elevi la şcoli din judeţ, au participat, miercuri, la cea de-a doua ediţie a "Cyber Smart Academy", un proiect al Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea menit să-i înveţe să se ferească de pericolele din mediul online.

Potrivit reprezentanţilor forului judeţean, la eveniment a fost prezent şi CEO Cyber Smart Academy, partenerul CJ Vâlcea în acest proiect unic în România demarat în toamna anului trecut.

Acesta le-a vorbit tinerilor despre riscurile la care se expun în special pe reţele de socializare şi ce pot face pentru a nu cădea în plasa infractorilor cibernetici.

"A fost un eveniment interactiv, cu dialoguri interesante. Ca o concluzie, avem tineri frumoşi, deştepţi şi SMART în online, care merită toată aprecierea noastră. Îmi este tare drag acest proiect şi mă bucur enorm că a fost primit, şi de aceasta dată, cu entuziasm de tinerii vâlceni.

Îi mulţumesc lui Mădălin Dumitru, pentru că a fost de acord să începem împreună acest proiect frumos în judeţul Vâlcea. Le mulţumesc şi celorlalţi speakeri pentru informaţiile interesante oferite astăzi tinerilor prezenţi", a transmis preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Proiectul va continua şi cu alte campanii de conştientizare a securităţii cibernetice în rândul tinerilor din Vâlcea, a mai menţionat preşedintele Consiliului Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe